2777
2789
عنوان

مرگمم نزدیکه

219 بازدید | 38 پست

چقدر دلم میخواد کل زندگیم رو تو یه تاپیک خالی کنم اما نمیشه..27سالمه

11 ساله دارم دارو اعصاب استفاده میکنم تازه متوجه شدم آتروبیوس دارم.

مریضی ای که مغز به مرور زمان بیش از حد معمول کوچیک میشه.تنها یه ام آر آی تو تهران تونست تشخیص بده مشکل منو موقع برگشت به خونه خواهرم مث خودم مریض شد یه هفته بیمارستان بودیم بعدش اومدم دیدم آقا عروسیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چند جای مختلف ام ار‌ای دادی و فقط یه جا اینو گفت بهت؟

11 سال کل ایران رو با ام آر آی گرفتن گشتم یکماه پیش دستگاه جدیدی اومد تهران که خیلیم گرون میگیرن اومدم و ام آر آی سر انجام داد و دکتر گفت 3 جای مغزت مشکل داره غیر قابل درمانه.رسما جواب شدم

امیدوارم همه چی حله شه براتون. متاسفم بخاطر وضعیتی که توش گیر کردی💔

واسم دعا کنید بچه ها البته برای خواهرم دارم پول جمع میکنم اونم ببرم MRI 

امیدوارم اون دیگه مشکل منو نداشته باشه.اون خوب بشه من اصلا نباشمم مهم نیست برام

قران بخون قران نور داره بخون روزانه متوجه میشی چی مبگم

بخدا نظر کردم خواهرم مثل خودم نباشه این مریضی کوفتی رو نداشته باشه قرآن رو ختم کنم.همتون فقط برای خواهرم فاطمه دعا کنین

واسم دعا کنید بچه ها البته برای خواهرم دارم پول جمع میکنم اونم ببرم MRI امیدوارم اون دیگه مشکل منو ن ...

نگو این حرفو ....اتفاقا خواهرت به خواهری مثل تو همیشه نیاز داره از لحنت مشخصه چقدر دلسوزی♥🌱

حتما براشون ایت الکرسی میخونم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نگو این حرفو ....اتفاقا خواهرت به خواهری مثل تو همیشه نیاز داره از لحنت مشخصه چقدر دلسوزی♥🌱حتما برا ...

مادرم و خواهرام قلبم هستن همیشه از خدا خواستم خار به پای اونا نره در عوض به چشم من بره.دارم کم کم اعتقادم رو از دست میدم