2777
2789
عنوان

اونقد دوس دارم وقتی درمورد تربیت یه بچه نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 73 پست
دقیقا جالب اینجاست که وقتیم میرفتیم حتما مادر شوهرم یا پدر شوهرم دعوتمون کرده بود هیچوقت همینطوری خو ...

وای خدا اونا فرق میکنن دیگه بزرگن خوب وبد رو میفهمن ولی اینکه بخوای از یه حرف بچه ۳ ساله ایراد بگیری اونم دو سال هی بگی دیگه ....الان دخترم ۵ سالشه بازم میگه دیگه عصبیم کرده ذاتش خرابه میخواد ادمو ناراحت کنه ولی اینم حدی داره خوب از سن وسالشم خجالت نمیکشه

درسته اون موقع به دخترم چیزی نگفتم ولی همون یه بارم بوداونم به نظرم چون عموش دیگه سرگرم مهمونا بود ب ...

ببین بچه های الان واقعا میتونن حقشونو بگیرن ولی

من داداشم نه سالشه چند وقت پیش مهمونی بودیم بعد یه خانم از فامیل دور داداش منو صدا کرد گفت گوشی منو بده به شوهرم که اون طرف پذیرایی نشسته پسر خود زنه هم کنارش بود  داداشم زل زد تو چشاش گفت لطفا به پسر خودت بگو ببره بده من نمیبرم بعدم رفت نشست سرجاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اره😂😂😂😂اره به خدا انگار فحششون داده بود😐😑حالا بچه بوده شاید دیده بود عموش حواسش بهش نیس ای ...

اسی من تازه ازدواج کرده بودم شوهرم یه برادرزاده داشت که دوسه سالش بود اونموقه 

بعد وحشتناک حس مالکیت داشت روی شوهرم

انقدر به من بد نگاه میکرد 

رفته بود به مادر شوهرم گفته بود این دختره که اومده تو خونه عمو کی میره خونشون😂😂😂

با من از اول لج بود اما من به دل نمیگرفتم بچه بود با غینکه گاهی وقتا رفتار بدی داشت 

کم کم بزرگتر شد منم کلی چیز براش میخریدم اسباب بازی لاک دیگه الان انقدر دوسم داره کلی باهم رفیقیم

جاریتم ببخشید کرم داره

اخه از بچه سه ساله چه توقعی داریدتازه فحش نداده بگید بی ادبه تو سه سالگی سنیه که بچه نسبت به پدر و م ...

موافقم باهاتون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ببین بچه های الان واقعا میتونن حقشونو بگیرن ولیمن داداشم نه سالشه چند وقت پیش مهمونی بودیم بعد یه خا ...

این خیلی خوبه

نسل ما با اون تعارفای مسخرشون ما رو بیچاره کردند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بگو ۳ سالشه مثل شما ۸۰ سالش نیست که 

یه طعنه ای هم به سن و پیر بودنش زدی😍😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

وای خدا اونا فرق میکنن دیگه بزرگن خوب وبد رو میفهمن ولی اینکه بخوای از یه حرف بچه ۳ ساله ایراد بگیری ...

عزیز ذل شما نمیخوای قبول کنی  بچه شما کاملا میفهمه سه ساله که بماند بچه ها از همون نوزادی هم همه چیزو می‌فهمن . همش اصرار دارید بگید اونا فلانی و‌بسار شما یه عذرخواهی نکردی بخاطر حرف بچت از بقیه. حتی به بچتون تذکر ندادید کخ حرفش خوب نبوده اصرار دارید بچست نمی‌فهمه نه خوبم میفهمن با شما والدین همیشه حق به جانب دیگه بیشتر ازاین نمیشه حرفی زد

حرف بچتون خوب نبوده . خوب هم میدونسته چی کفته عزیز دل طرفداری الکی از بچتون نکنید . اولا باید به بچت ...

برای دوسال پیشه الان ۵ سالشه اون موقع هم ۳ سالش بود شایدم کمتر ....اخه بچه ۳ ساله هر حرفی هم زده باشه دلیل نمیشه که دوسال هی تکرار کنیم بگیم درست تربیت نکردن!!!!دختر من اون موقع اولین بارش بود اون حرفو زدتا الانم نزده اونم حالا چون عموش سرگرم مهمونا بود وبه این بی محلی میکرد اینم احتمالا واسه همون گفت ....حالا یه زن ۵۵ ساله دلیل نداره هی تکرار کنه واقعا رفته رو مخم

این خیلی خوبهنسل ما با اون تعارفای مسخرشون ما رو بیچاره کردند

والا ما اینکارو میکردیم از پدر مادرمون کتک مبخوردیم که کارمون بی ادبی بوده به خاطر همین اکثریتمون تو سری خور بار اومدیم

بزرگ تر از خودمون گفت بمیر ما باید بمیریم

چی بگم والله

برات مهم نباشه

چه اهمیتی دارند

حواستو بده به خودتون و بچه هاتون

والا ما اینکارو میکردیم از پدر مادرمون کتک مبخوردیم که کارمون بی ادبی بوده به خاطر همین اکثریتمون تو ...

الان خداروشکر دیگه نسل زدیها اینطور نیستن

برای دوسال پیشه الان ۵ سالشه اون موقع هم ۳ سالش بود شایدم کمتر ....اخه بچه ۳ ساله هر حرفی هم زده باش ...

عزیز دل من توضیح دادم تبرئه نکنید. حرف بچتون خوب نبوده و کاملا متوجه بوده چی کفته . شما هم باید عذرخواهی میکردین از بقیه هی نگید سه سالش بوده اتفاقا بچه سه ساله کاملا متوجه حرفاش هست و اینکه به بچتون باید تذکر میدادین حداقل بعدش در خلوت. این نادیده کرفتنها دلسوزی نیست باورکنید دلسوزی مادرانه نیست این رفتارها بیشترین آسیب به فرزندتون تیزنه چون شما یادش ندین بهش نگید نی خوبه چی بده جامعه بعدا یادش میده اما نه با احترام . 

عزیز ذل شما نمیخوای قبول کنی بچه شما کاملا میفهمه سه ساله که بماند بچه ها از همون نوزادی هم همه چیز ...

ای بابا😂😂😂شما چرا دعوا داری باشه اصلا بچه فهمیده گفته این چراباید درمورد تربیت بچه نظر بده؟؟؟شما اونجا بودی که دیدی من عذرخواهی نکردم  ؟؟ اتفاقا من گفتم ببخشید وفلان اونام گفتن نه بابا بچه اس دیگه بعد رفتن پشت سر اینجوری گفتن درواقعا تربیت خودشونو نشون دادن