2777
2789
عنوان

اونقد دوس دارم وقتی درمورد تربیت یه بچه نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 73 پست

عزیز دل بچه ها همه چی میفهمن. اگر بهشون خوب و بدو یاد ندین بقیه یادشون میدن همین دوروز پیش کلیپی دیدم طرف پاشو درازکرده معلم موسیقی خیره سرش درحال اموزش بود خانواده نادانتر ازخودشم به جای تشر به اون بچه که پاشو خودتو جمع کن جلوی مربی میخندیدن یعنی کفتم دیگه این ابتدایی ترین اصول اخلاقی و احترام هست که بک بچه کوچیکم میدونه وقتی بچه ها بی ادبی نشون بدن یعنی خانواده یادش نداده بقیه جبران میکنن چه جامعه چه بقیه  نزارید کار به اونجا بکشه 

حالا این که بازم زیاد چیزی نیست چون بچه تون کوچیکه و باید براش توضیح بدید ما هر وقت میرفتیم خونه ماد ...

واقعا متاسفم برای خواهرشوهرت با این تربیت  بچه هاش🤢

حالا اگه  خواهر ها و خواهر زاده های شوهرم و برادرای همسرم 

خواهر و خواهر زاده این حرف وحرکت  رو بزنن 

قیامت میکنن😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشقم توام حرصشون بده بگو بچم کلا از هرکی خوشش نیاد اینو بهش میگه بعدم بخند 😂

نه اخه بچه اس دیگه این داره منو حرص میده که یعنی تو درست تربیت نکردی منم میخوام این سری بگم آره دیگه اونقد اومدیم اینجا تربیت شماها رو برداشت

یجا خوندم میگفت که میخوای بدونی تو خونه هاشون درموردتون چی میگن ببینید بچه هاشون باهاتون چه رفتاری د ...

نه بابا اینم نیس. منم بچه دارم دیگه یچیزایی میگه گاهی یکی بشنوه باور میکنه.‌

اونروز میگف بابا با ماشین زد ب بچه از روش رد شد رفت.‌😐

parasoo1989@
بعضی از بچه ها بی ادب هستند و خیلی باعث آزار بقیه میشن بنظر مامان باباهاشون گوله نمکن از بچه بی ادب ...

اخه از بچه سه ساله چه توقعی دارید

تازه فحش نداده بگید بی ادبه 

تو سه سالگی سنیه که بچه نسبت به پدر و مادر و اطرافیان نزدیکش احساس مالکیت شدید داره

دقت کنی تو این سن بچه ها حتی اسباب بازیشونو نمیدن با یه بچه دیگه بازی کنن

با هیچکس سر بچت تعارف نکنبگو هرکی از یه بچه ی ۳ساله حرف به دل میگیره که آدم نیست بچه ی من چون نرما ...

من خیلی بی زبونم اونام سنشون زیاده خجالت میکشم چیزی بگم مامانم اینجوری یادمون داده که جواب بزرگترا رو ندین دیگه عادت شده برامون من چیزی نمیگم اینم هی پر رو میشه ازسنشم خجالت نمیکشه

نه اخه بچه اس دیگه این داره منو حرص میده که یعنی تو درست تربیت نکردی منم میخوام این سری بگم آره دیگه ...

نه اینو نگو بخند با خنده و شوخی بگو نه اتفاقا خیلی با ادبه بچم فقط از همون اول به کسایی که ازشون خوشش نمیاد اینطوری میگه بچست دیگه بعد بشین اتیش گرفتنشونو نگاه کن😂

جاریم تکرار میکنه که منو اذیت کنه وای خدا ۵۵ سالشه تا حالا یهبار نسده مثل ادم رفتار کنه متنفرم ازش م ...

اتفاقا جوابشو بده فکر نکنه حرفشو قبول داری یا نمیتونی جوابشو بدی و پروتر بشه

واقعا متاسفم برای خواهرشوهرت با این تربیت بچه هاش🤢حالا اگه خواهر ها و خواهر زاده های شوهرم و براد ...

دقیقا 

جالب اینجاست که وقتیم میرفتیم حتما مادر شوهرم یا پدر شوهرم دعوتمون کرده بود هیچوقت همینطوری خودجوش نمیرفتیم و با اون رفتارا مواجه میشدیم 

دخترش که الان راهنماییه خیلی وضعش خرابه اونروز انقد حرفای بدی زد به پدربزرگش که من نتونستم بشینم پاشدم اومدم خونمون 

پسرش از اون بدتر 

حلا ده دقیقه وقت نذاشتن برای تربیت کردنشون

حالا این که بازم زیاد چیزی نیست چون بچه تون کوچیکه و باید براش توضیح بدید ما هر وقت میرفتیم خونه ماد ...

درسته اون موقع به دخترم چیزی نگفتم ولی همون یه بارم بوداونم به نظرم چون عموش دیگه سرگرم مهمونا بود به این محل نمیدادبراهمون گفت وگرنه اصلا نه قبلش نه بعدش تا الان به هیشکی اینجوری نگفته اون جاریم کلا بدذاته فقط دلش میخوادبقیه روناراحت کنه اینم الان مشکل بچه نیس که عمدا به خاطر من میگه من ناراحت شم

حرف بچتون خوب نبوده . خوب هم میدونسته چی کفته عزیز دل طرفداری الکی از بچتون نکنید . اولا باید به بچتون با  اشاره و نگاه میفهموندید که حرفش خوب نیست بعد از بقیه عذرخواهی میکردین میگفتین ببخشید بچست متوجه نشده تا رنجش اونها هم که ناحق نبوده برطرف یشه بعدم در خلوت به بچتون باید میگفتین عزیز دل هرجا بریم مهمونی اونجا  متعلق به همه هست هیکس قرار نیست جای کس دیگه رو پر کنه دیگه هیچوقت چنین حرفی به کسی نزن اگر می‌خواهید یک بچه عالی به جامعه تحویل بدین باید به اصول تربیت درست آگاه باشید این جیزی که کفتم درستترین کاری هست که والدین باید انجام بدن و بچه ها باید بفهمن درستی و نادرستی کارشونو هرچند کاملا متوجه هستن جی میگن و کاملا هم می‌فهمن این رفتار والدین واطرافیان هست که باعث میشه رفتارهای درست و نادزستشون تقویت بشه

والله ما و مادر شوهرم اینا روبروی همیم اینکه بگید زیاد میرفتیم نه خدا شاهده حتما خودشون دعوتمون میکر ...

نه اینکه بگم شما بدید

ممکنه اونا خوششون نیاد از شما و حرفهای بیخود بزنند

شایدم خود بچه ها اینطورند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم