2777
2789
عنوان

اونقد دوس دارم وقتی درمورد تربیت یه بچه نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 73 پست
اتفاقا رشته من مرتبط با کودکان هست محض اطلاعتون من حرفارو زدم عزیز دل. شما اصلا حاضر نیستی قبول کنی‌ ...

فعلا که من با فرمون خودم رفتم دختر من از همه بزرگترا وکوچیکتراشون بهتره اصلا بحث من الان حرف دوسال پیش بچم نبود بحث من سرگیر دادن جاریم به اون حرفش بود که برای ناراحت کردن من تکرار میکنه بالا هم گفتم خودشون اصلا ادب وتربیت ندارن پس خودش سی سالشه زحمت نمیده به خودش بلند شه به عموش سلام کنه همشون حاضرجواب وبد دهن هستن از کوچیک تا بزرگشون همین که به حرف بچه من گیر دادن برام خیلی بزرگه 

من بودم میگفتم میگفتم حداقل بچه من سلام دادن بلده عح خاله زنک موضوع پیدا نکرده بچه رو گذاشته جلوش

والله به خدا مهمون میاد سلام میده بشقاب میبره میوه میبره کلا خیلی مهمون دوسته هرکی میاد کلی بهشون میرسه حالا وقتی ما میریم معلوم نیس بچه هاشون کدوم اتاقن من همیشه به بچه ام یاد دادم که حتی بازی هم داشتی مهمون اومد باید بیای سلام کنی وببینیشون بعد بری سراغ بازیت یا هرکاردیگه حالا فک کن میریم تونه خواهرشوهرم دختراش ۱۳  ۱۲ ساله هستن انگار نه انگار مهمون اومده نه سلامی نه علیکی یا ازاتاق بیرون نمیان که درس داریم یا اگرم اومدن اصلا سلام اینا نمیدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا میخوای همه رو قانع کنی عزیزمدیگران باید اقتضای سن بچه رو درک کنندمهم اینکه بچه کار پرمخاطره ای ن ...

همون دیگه دقیقا منظورش همینه میبینه همه تعریف دخترمو میکنن میشینه اینو تعریف میکنه 😑😑😑خجالت میکشم بگم نه که توپسرتو خوب تربیت کردی ۳۰ سالشه یه سلامم بلد نیس نه تنها پسرش خودش که هزار برابر بدتره همه میدونن 

یه بار حوابشونو بده حساب کار دستت بیاد

همون دیگه نمیدونم چی بگم که هم مودبانه باشه هم اون حساب ببره تاحالا هیچی نگفتم هفته پیش فامیلای شوهرم جمع بودیم داشتن تعریف دخترمو میکردن برگشت اینو تعریف کرد خیلی بدم اومد خودمم چیزی نگفتم یادم میوفته میسوزم دخترمم یه جوری نگاه کرد انگار خجالت کشید 

همون دیگه نمیدونم چی بگم که هم مودبانه باشه هم اون حساب ببره تاحالا هیچی نگفتم هفته پیش فامیلای شوهر ...

به هر قیمتی شده همیشه از خق بچت دفاع کن یاد بگیره از خودش دفاع کنه

به هر قیمتی شده همیشه از خق بچت دفاع کن یاد بگیره از خودش دفاع کنه

😭😭😭من خیلی بی زبونم خیلی احترام نگه میدارم اینام سواستفاده میکنن میدونن بگن من چیزی نمیگم ولی حتما دفعه بعد گفت یه حرفی پیدا میکنم میگم ... میخوام بگم وای اینو گفتی یادم افتاد اون سری دخترمنم اونقد گفتی ازتویادگرفته میگفت چرا عمو فلانی اسم پسرشو بگم که سلام نمیکنه این چه بچه ایه زن عمو تربیت کرده  اینجوری بگم خوبه؟؟؟

😭😭😭من خیلی بی زبونم خیلی احترام نگه میدارم اینام سواستفاده میکنن میدونن بگن من چیزی نمیگم ولی حتم ...

نه اینطور نگو اگه دفعه بعد گفت بگو حداقل بچه من سلام کردن بلده همیشه هم حرفتو با خنده بزن اینو بگو غیر مستقیم گفتع باشی مطمین باش اون خودش سریع میگیره منظورت چیه

نه اینطور نگو اگه دفعه بعد گفت بگو حداقل بچه من سلام کردن بلده همیشه هم حرفتو با خنده بزن اینو بگو غ ...

آره راست میگی 😍ممنون عزیزم پس همینو میگم انشالله تاثیر بزاره 😂😂خیلی ادم بدیه واقعا ازش بدم میاد سن مامانمو داره ولی از روز اولی که وارد این خانواده شدم انگار هووی اونم باهام بد بوده وهس فک کن اول زندگی به شوهرم میگفت چرا آشغالارو تومیبری بده زنت ببره 

حسوده حسود مطمئن باش خودش بیشتر از همه داره اذیت میشه

آره دقیقا همیه منو میبینه سرخ وسفید میشه کلا همه میدونن حتی خواهرشوهرامم میگن که فلانی چشم دیدن تورونداره درحالی که خداشاهده تا حالا نه حرفی بهش زدم نه کاریش کردم از روز اول ازدواجم همینه همیشه اذیت کرده مارو خیلی اختلاف انداخته تو زندگیمون حلالش نمیکنم