2777
2789
عنوان

وقتی یه تازه عروس داماد رو میبینم غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 32 پست
من تو عروسیا بغض میکنم

منم تا چند روز بغضی ام وحالم بده دلم تنگ شده واسه وقتی سرم پر از ارزو ورویا بود نمیدونستم همش همون رویاست

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

پس چرا من مجرد اینجوری فک میکنم و برای خودم ناراحتم که مجردم؟

اشتباه میکنی دختر گل ناراحتی نداره که یه روزیم شما ازدواج میکنی دیر ازدواج کنه ادم بهتر از اینه که اشتباه ازدواج کنه از الانت لذت ببر فعلا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل پر نفرت نیست. یا یه مدت طولانی تری باهم خاطرات قشنگ داشتن

برعکسه همه اوایل ازدواج درگیرن تا کم کم قلق هم دستشون بیاد. یه عکاسی تو اینستا میگفت بیشتر عروس دومادامون روز عروسی قهرن یا دعواشون میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو عروسی یه عروس داماد همش داشتن قربون صدقه هم میرفتن اون وقت شوهر من تو عروسی داشت میگفت کم گه بخور

الهی بگردم عزیزم بیا بغلم🥺

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

اشتباه میکنی دختر گل ناراحتی نداره که یه روزیم شما ازدواج میکنی دیر ازدواج کنه ادم بهتر از اینه که ا ...

اخه میدونی چرا ناراحتم؟چون کیسی که خیلی خوشحال باشم اصلا دور من نیس احساس میکنم بقیه موردای بهتری دارن و رزدواج میکنن 

اخه میدونی چرا ناراحتم؟چون کیسی که خیلی خوشحال باشم اصلا دور من نیس احساس میکنم بقیه موردای بهتری دا ...

خب پس منتظر کیسای بهتر باش عجله نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ