یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
امروز با یه دختری داشتم صحبت مبکردم چشماش رنگیه و خوشگله ..میگفت من همیشه تو زندگیم اعتماد به نفس داشتم شوهرشم خوبه و ظاهر زندگیش خیلی خوبه ... گفتم چه جالبه خوشگل و چشم رنگی باشی و همیشه اعتماد به نفس داشته باشی
یکی از فامیلامون هم دوتا دختر داره دختر اولیش چهره معمولی داره ولی دختر باهوشی بود ... تو خانوادشون مورد توجه بود دختر دوم به دنیا اومد دختر دومی خیبی خوشگل بود سفید با چشم رنگ و سبز... همه تو خانوادشونمیگفتن به کی رفته ..البته شبیه مادربزرگ مامانش بود ولی خوب خواهرش مامان باباش اینشکلی نیستن .. این از بچگی مورد توجه بود .. اعتماد به تفسش خیلی زیاد بود خواهربزرکه طفلک گوسه گیر شد.. بعد این خواهرکوجیکه پزشکی هم قبول شد .. اعتماد به تفسش خیلی رفته بود یالا.. خواهربزرگه طفلکی اونم توانایی مزسکی و داست ولی خیلی تنها و گوشه گیر شده بود
منم ۱۷ سالمه و راحت بدون هیچ گونه آرایشی میرم بیرون.برخلاف همسن و سالامحرف مردمم به هیچ جام نیست
منم توی دانشگاهمون خیلیا ارایش میکنن و کاشت ناخن و .. دارن
ولی من بدون ارایش و کاست میرم و اینطوری بیشتر میپسندم
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️