دقیقا حرفت کاملا صحیح هست،تو کشورهای پیشرفته مردمش ب فکر اختراع و ترقی ان،تو ایران مخصوصا خانمها ب ف ...
بازیگرای ترکیه یا جاهای دیگه رو که میبینی با اینکه تو صورتشون نقص دارن ولی بازم هیچ عملی نمیکنن فقط یه روتین برای شادابی و جوانی پوستشون دارن که اینکه کلی پولدارن ولی ایران ما طرف میره وام میگیره که عمل زیبایی کنه یا قرض میکنه که بینیشو عمل کنه واقعا تو ایران هیچ اعتماد بنفسی نمونده بعضیا با عمل و جراحی اعتماد بنفسشون میره بالا ولی اونای که نچرالن با دیدن اونا اعتماد بنفسشون میاد پایین اینجوری میشه که هرساله آمار عمل و جراحی زیبایی تو مملکت ما میره بالا والان بیشترین آمار و تو کل دنیا داریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اتفاقا من که هنوز کوچیکم ولی ۱۰ ۱۵ سال دیگه اگگکه خواستم همچنین کاری کنمهیچ وقت نمیخوام طرف مقابلم ط ...
ایول
منم ۱۹ سالمه و خیلیی موافقم باهات
دقیقا همین عقیدرو دارم حتی ازدواج نکنم به نظرم بهتره تا اینکه تن به هر ازدواجی بدم
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بازیگرای ترکیه یا جاهای دیگه رو که میبینی با اینکه تو صورتشون نقص دارن ولی بازم هیچ عملی نمیکنن فقط ...
حالا دکترای مفت خور،موقع زایمان ی زن میشه تا لب مرگ نره و ازرائیل بالا سرش نیاد سزارینش نمیکنن میگن سعی کن طبیعی بیاری چون بیهوشی عوارض داره و فلانه،ولی طرف میره میگه میخوام ی جایم عمل زیبایی کنم میگن اره حتما هرچه زودتر اینکارو بکن
بخدا دوست دارم قبل ازدواج یه ماسک زشششت بذارم صورتم ولی شخصیتم همون باشهکه کسی از ظاهرم انتخابم نکنه
والا
خیلی بدم میاد از اینکه پسرا به خاطر ظاهر و دخترا به خاطرپول ازدواج میکنن و اخلاق و رفتار شده معیار سوم💔
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
اتفاقا من که هنوز کوچیکم ولی ۱۰ ۱۵ سال دیگه اگگکه خواستم همچنین کاری کنمهیچ وقت نمیخوام طرف مقابلم ط ...
دقیقا کسی که تو رو بخواد همون جوری که هستی انتخابت میکنه شوهرمن وقتی منو پسندید من فقط ۱۴سال سن داشتم حتی اون موقع نمیدونستم آدم چجوری آرایش میکنه الآنم چه با آرایش چه بی آرایش براش فرقی نداره پس همه حرفهای که میگن به چشم طرف باید خوشکل باشی یا آرایش کنی به خودت برسی همش حرفه