2777
2789
عنوان

حالم از زیبایی بهم میخوره

719 بازدید | 57 پست

رقابت بر سر زیبایی

تمام فکر و ذکر زیبایی

ملاک ازدواج زیبایی

عامل تماام بدبختی ها زیبایی

تو شهر میری همه عملی

دیگه خستهههه شدم هر جا میرم مقایسه زیبایی هست 

بچه ها خودتو رو مقایسه نکنید 

حالم بهم میخوره دیگه 

دقیقا

از حدش گذشته متاسفانه

وقتی چیزی از حد بگذره همینطوری میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بخدا

منم اهل ارایش و تیپ زدنم در حد عرفش،ولی بخدا خستم از ارایش کردن.ارایش نکنم در مقایسه با بقیه انگار دستوروم نشسته اس،ارایشم میکنم اصلا وقتمو میگیره و دغدغه ام شده.

کاش همه ی ادما ارایش نمیکردن ماهم همونجوری میزدیم بیرون نه دو ساعت جلو ایینه.

نگید خب ارایش نکن چون خودم به کسایی که ارایش نمیکنن میگم چقد افتاده شدن چرا به خودشون‌نمیرسن حتما مشکلی دارن که حوصله ندارن و....

کلا دغدغمون شده این قضیه.

چقد دهه های ۷۰_۸۰ خوب بود

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

وای دقیقا من چهره خودم خیلی خوبه فقط بینیمو عمل‌کردم ولی اینایی که ژل زدن لبشون فرم دادن یا گونه زدن یا حتی چونه ادم میبینه میگه چقدر خوب شده برم بزنم اعتماد بنفس ادم جلو این ادما میاد پایین

دقیقا حرفت کاملا صحیح هست،تو کشورهای پیشرفته مردمش ب فکر اختراع و ترقی ان،تو ایران مخصوصا خانمها ب فکر اینن ک دنبال کنن ببینن چ مدل ناخنی مد هست چ لباسی مدهست فلانی کجاش عمل کرده بهمانی کدوم آرایشگاه رفته.و ما با مردمانی ک داریم ک وسعت دیدیشون فقط همینه،همچنان جهان سومی خواهیم مانددد 

ی سر بیا ی چرخ تو شهر ما بزن

همه نچرال

چهره ها گاهی داغون شکسته

فعلا رقابتی نداریم واس زیبایی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید
اره بخدامنم اهل ارایش و تیپ زدنم در حد عرفش،ولی بخدا خستم از ارایش کردن.ارایش نکنم در مقایسه با بقیه ...

ای خدا

بخدا من ۱۷ سالمه و دیگه نمی‌کشم که پا به پای همسن و سالام تیپ بزنم

و ولش کردم و الان معمولیم

بابا اصلا ذهنم درگیر بود به قران

اره بخدامنم اهل ارایش و تیپ زدنم در حد عرفش،ولی بخدا خستم از ارایش کردن.ارایش نکنم در مقایسه با بقیه ...

حق داری منم ارایش نمیکنم خصوصا میرم توجمع فامیلای پرافاده ای وعملی وارایشی شوهرم هربار بیشتر اعتمادبنفسم له میشه دیگه کلا نابود شدم