2777
2789
عنوان

حالم از زیبایی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 57 پست
اینا مگه کیه ان ک اعتماد ب نفست میاد پایین،اینا چهرشون خمیر بازی دارن هرروز ب یه شکل درمیارن

دقیقا ولی من بدون ارایش میرم بیرون میبینم یجور نگاه میکنن انگار خودشونو سرتر میدونن یا حتی رفتاراشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه معمولی بودم خوب بود متاسفانه زشتم و مجبورم ک آرایش کنم بعضی وقتا هم غلیظ چون واقعن زشتم اگه آ ...

باور کن تو زشت نیستی محیط اطراف بهت اینطوری القا کرده💔 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حق داری منم ارایش نمیکنم خصوصا میرم توجمع فامیلای پرافاده ای وعملی وارایشی شوهرم هربار بیشتر اعتمادب ...

منم‌بخاطرِ اعتماد به نفسم ارایش میکنم فقط

اگه ارایش نکنم فک میکنم خیلی زشتو مزخرفو دستو رو نشسته ام😭😭

یا میگن ببینم چشه حوصله نداره یا مشکل داره لابد.

تاحالا اعتماد به نفسشو نداشتم بدونِ کرم و ریمل و رژ برم‌تا دم در

فقطم همینارو میزنمااااا نه بیشتر

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

ولی خیلی موثره ظاهرا

امروز با یه دختری داشتم صحبت مبکردم چشماش رنگیه و خوشگله ..میگفت من همیشه تو زندگیم اعتماد به نفس داشتم شوهرشم خوبه و ظاهر زندگیش خیلی خوبه ... گفتم چه جالبه خوشگل و چشم رنگی باشی و همیشه اعتماد به نفس داشته باشی

یکی از فامیلامون هم دوتا دختر داره دختر اولیش چهره معمولی داره ولی دختر باهوشی بود ... تو خانوادشون مورد توجه بود دختر دوم به دنیا اومد دختر دومی خیبی خوشگل بود سفید با چشم رنگ و سبز... همه تو خانوادشون‌میگفتن به کی رفته ..البته شبیه مادربزرگ مامانش بود ولی خوب خواهرش مامان باباش اینشکلی نیستن .. این از بچگی مورد توجه بود .. اعتماد به تفسش خیلی زیاد بود خواهربزرکه طفلک گوسه گیر شد.. بعد این خواهرکوجیکه پزشکی هم قبول شد .. اعتماد به تفسش خیلی رفته بود یالا.. خواهربزرگه طفلکی اونم توانایی مزسکی و داست ولی خیلی تنها و گوشه گیر شده بود

کل ایران همینطور شده دیگه

یه مدت مد آرایش غلیظ بود اما من  انجام ندادم 

مد لباس تنگ و موهای کراتین شده و کلیپس و رنگ موهای مختلف....هیییییچ کدام انجام ندادم همونم دیگه ۳۵ شدم تو تمام این سالها یک بار مو رنگ کردم 

آرایش من کرم ضد آفتاب و رژ تمام

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
من خودم هیچ عملی نکردم هیچی بیرونم بدون هیچ آرایشی میرم با اینکه سبزه هم هستم باز هیچ آرایشی نمیکنم ...

منم ۱۷ سالمه و راحت بدون هیچ گونه آرایشی میرم بیرون.

برخلاف همسن و سالام

حرف مردمم به هیچ جام نیست

ای خدابخدا من ۱۷ سالمه و دیگه نمی‌کشم که پا به پای همسن و سالام تیپ بزنمو ولش کردم و الان معمولیمباب ...

تو مجردی همون ارایشِ کوفتی توی ازدواجتم تاثیر داره.

ارایش نکنی هرچی خاستگارِ گدا گشنه اس میاد دنبالت،ولی ارایش کنی زیبا تر دیده میشی خاستگارات لِولشون میره بالاتر.

ارایشِ غلیظم نکن البته

منم‌بخاطرِ اعتماد به نفسم ارایش میکنم فقطاگه ارایش نکنم فک میکنم خیلی زشتو مزخرفو دستو رو نشسته ام😭 ...

یمدت نکنی عادی میشه منم زیبایی روخیلی دوست دارم ولی بیشتردوس دارم مرتب باشم

منم ۱۷ سالمه و راحت بدون هیچ گونه آرایشی میرم بیرون.برخلاف همسن و سالامحرف مردمم به هیچ جام نیست

منم توی دانشگاهمون خیلیا ارایش میکنن و کاشت ناخن و .. دارن

ولی من بدون ارایش و کاست میرم و اینطوری بیشتر میپسندم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یمدت نکنی عادی میشه منم زیبایی روخیلی دوست دارم ولی بیشتردوس دارم مرتب باشم

چشام ریزه اگه ریمل نزنم که اصلا از خونه نمیزنم بیرون

حالا بقیه رو میتونم استفاده نکنم😂