2777
2789

خودش برای آدم تره خورد نمیکنه 

۵۰ هزار تومن چیزی بخره به روی آدم میاره

من برای جهازم همشو با مامان بابام رفتیم تهران خریدیم

الان باردارم حرف سیسمونی بود گفتم فعلا چیزی نگرفتم اگه شرایطم خوب بود میرفتم تهران الانکه حالم خوب نیست نمیتونم تنوع زیاده قیمتا بهتره از شهر خودمون .

برگشته میگه دوست منم دخترش باردار بود مامانش رفت تنها تهران خودش خرید دختر دوستم بمن گفت خاله من نرم بهتره خدایی نکرده اتفاقی بیوفته باردارم.

منم گفتم نمیشه آدم باید خودش باشه ببینه چی لازم داره 

مادرشوهرم برگشته میگه الان که ماشالا همه چی بروز شده گوشبا هست عکس هرچیو بفرستی بگی کدومو بخر.

انقدر بدم اومد 

مگه پدر مادر من برده ی من شدن پاشن برن تهران عکسم بگیرن هر کدومو من خوشم اومد بخرن؟؟؟؟ منظورش چیه واقعا؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودت اول حرف انداختی دهنش هرچند آدم پررو بالاخره حرف خودش رو میزنه

حرف افتاد منم گفتم رفتم اینجا قیمتا بالاس

حرفم نمیشه زد؟ باید از هرچی سو استفاده کنه

خب بگو مادرشوهراشونم براشون طلا سنگین میخرن برا بچه اول شما خریدید یا میخان روز اخر بخرین

به هرکی میخاد خبر بارداری منو بده میگه مژدگانی بده

خودش کوفتم نداد بما

حرف افتاد منم گفتم رفتم اینجا قیمتا بالاسحرفم نمیشه زد؟ باید از هرچی سو استفاده کنه

آدم پررو همینه دیگه مادر شوهر خواهرزادم خودش یه هل پوک به دخترش نداد بعد انتظار داشت آبجیم شهر لوازم خونگی رو بخره ببره واسه پسرش

آدم پررو همینه دیگه مادر شوهر خواهرزادم خودش یه هل پوک به دخترش نداد بعد انتظار داشت آبجیم شهر لوازم ...

مادرشوهر من پررو شده چون من جهازم خیلی خوب بود

به هرکی میخاد خبر بارداری منو بده میگه مژدگانی بدهخودش کوفتم نداد بما

اینا تا تو گور برن از عالم و ادم انتظار دارن. دختر خونواده تو وظیفه ندارن برا بچه شوهر تو سیسمونی بخرن با شوهرت حرف بزن بچشه خودش براش بخره پدر و مادرت وظیفه دارن چند تا تیکه ب سلیقه خودشون بخرن ن اینکه اتاق پر کنن برا بچه شما