2777
2789
عنوان

اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 164 پست
میترسم پشیمون شم بعدها چون جایگاه اجتماعی خوبیم داره مشکل اینه بچس هنوز

میشی بنظرم چون سر ی مسئله ی بی اهمیت دلخور شدین از هم و جفتتون بچه گانه دارید برخورد میکنید

همیشه ک زندگی گل و بلبل نیست اینقد مشکلاته خیلی خیلی بزرگتر پیش میاد که شاید قبلیا اصن دیده نشن باید اینقد همو بخواید که هیچ چیزی نتونه از هم جداتون کنه

همچین پسرای تو این دوره زمونه خیلی کمیابن

بی احترامی و بد دهنی ببینن و خودشونو به ندیدن و نشنیدن بزنن

اگه این رابطه تموم بشه خدا خیلی اون پسر رو دوست داره 

خواهرانه میگم شما هم اخلاقتو تغییر بده هیچ مردی کنار نمیاد باهات .قدرشو بدون

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نامزد سابقت خیلی آدم با شخصیت و متینی هستن چون هیچ توهینی تو حرفاشون نیس،فقط خسته شدن از رفتارای شما و خانوادتون،بخاطر همین کلا تصمیم گرفتن قید این رابطه رو بزنن تا ب آرامش برسن

معلومه اوضاع رو با دخالت خانواده و فامیلت بدتر کردی و خیلی بی حرمتی دیدن،امیدوارم بعدا پشیمون نشین چون دعواتون فقط بخاطر چشم و هم چشمی سر مهریه س

میشی بنظرم چون سر ی مسئله ی بی اهمیت دلخور شدین از هم و جفتتون بچه گانه دارید برخورد میکنیدهمیشه ک ز ...

چکار کنم میترسم از اینده میترسم خوشبختم‌نکنه یاد بدی هاش میفتی باز محبتاشم زیاد بود‌خوبیم زیاد کرده

توی نی نی سایت هر چی میشه میگن طلاق بگیر یا بهم بزن به عواقبه بعدش فکر نمیکنن

بین دو نفر که همو دوس دارن غرور یه چیزه احمقانس دورش بندازید

اینقد به هم محبت کنید و احترام همه داشته باشید که هیچ کسی نتونه روتون تاثیر بزاره 

من همیشه فک میکنم شوهرم مثه بچمه هر وقت اشتباه میکنه یا ناراحتم میکنه میدونم که خودشم در عذابه اونم متاسفانه اوایل مغرور بود منم مغرور بودم ولی دیدم اینجوری بخوام ادامه بدم رابطمون خراب میشه وقتایی که قهر میکردیم نمیزاشتم حتی ی ساعتم طول بکشه ب خودم وابستش کردم الان دیگه اگه من قهر کنم اینقد دلش برام تنگ میشه شاید ده برابر قبل بهم محبت کنه

تو هم باید صبور باشی مطمئن باش رابطتون خوب میشه

بنظرم نامزد سابقت خیلی آدم با شخصیت و متینی هستن چون هیچ توهینی تو حرفاشون نیس،فقط خسته شدن از رفتار ...

من احساس میکنم دوستم نداره اکه‌دوستم داشت میتونس کاری کنه اوضاع ب اینجا‌نکشه

اره میدونم‌من خیلی جاها تند رفتم خیلی عذاب وجدان شدید گزفتم

من فقط با خوندن حرفاتون متوجه شدم ایشون صبور هستن و دوستتون دارن که با رفتارهای بد و بددهنیاتون موندن .چرا سخت میگیری 

آدم خوب تو این دوره زمونه کم پیدا میشه قدرشو بدون

من فقط با خوندن حرفاتون متوجه شدم ایشون صبور هستن و دوستتون دارن که با رفتارهای بد و بددهنیاتون موند ...

همه رفتاراش خوبه هم نماز میخونه هم مهربون بااینکه من نماز نمیخونم اعتقاد انچنانی ندارم ولی بزرگترین مشکلی داره نمیتونه از من جلوی پدرمادرش دفاع کنه 

من احساس میکنم دوستم نداره اکه‌دوستم داشت میتونس کاری کنه اوضاع ب اینجا‌نکشه

وقتی ب همه اجازه دخالت میدی چطور انتظار داری کاری کنه وقتی خودت نشستی کنار و مادر و پدر و خاله و بقیه رو بسیج کردی

خودت اگه دوسش داری راه دخالت بقیه رو ببند و بشین باهاش حرف بزن و دوتایی تصمیم بگیرین

زندگی مشترک غرور دارم و خانوادم اینجوریه و اونجوری حالیش نیس،مقایسه خانواده هارو باید قبلا میکردی نه بعد عقد،اگه ب خانوادت مینازی و قراره تا آخر عمر فخر بفروشی براش،بهتره تموم کنی و راحتش بزاری و هرکدام با هم کفر خودتون ازدواج کنین

غرور زندگی بهم میزنه اینو هیچوقت فراموش نکن

همه رفتاراش خوبه هم نماز میخونه هم مهربون بااینکه من نماز نمیخونم اعتقاد انچنانی ندارم ولی بزرگترین ...

چی رو دفاع کنه عزیزم ؟ من خوندم سر مهریه آره

خواهر من خودتو تو زندگی با بقیه مقایسه نکن . مهریه زیاد و کم فرقی نمیکنه وقتی زندگی جهنم باشه حاضریم واسه رهایی ببخشیم .مهم خوشبختی و اخلاق خوبه موندگاره

چی رو دفاع کنه عزیزم ؟ من خوندم سر مهریه آرهخواهر من خودتو تو زندگی با بقیه مقایسه نکن . مهریه زیاد ...

جدا از مهریه چندبار مامانش بهم فهمونده باب دل من نبودی به طور غیر مستقیم و این اقاااا سکوت کامل هیچ دفاعی ازمن نکرد اصلا

الان به نظرت چ عکس العملی نشون بدم

بهش پیام بده بهش محبت کن

بگو دوتامون تند رفتیم

مهم عشق و علاقه ی بینمون بود بگو وقتی ک مخالفت کردی فک کردم اونقد دوسم نداری و فلان وگرنه من اینچیزا برام مهم نبود

بگو خانوادت ک مخالفت کردن دلم شکست فک میکردم مثه دخترشون میدونن منو بعد هر کدوم از جملاتت ی استیکر هست ک لبخند میزنه ولی چشمش اشکیه اونو بزار

بعد براش بنویس ک برا همین دلخور شدم و ناخواسته ناراحتت کردم بعدم ازش معذرت خواهی کن

یکم خودتو لوس کن ببین چطور از دلت درمیاره

ولی اصن سعی نکن باز بحث کنید اگه گفت خانوادم اینجوری نیستن نگی هستن و فلان بگو چون ناراحت بودم شاید برا همین دلخور شدم