2777
2789
عنوان

اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 5149 بازدید | 167 پست
عزیزم وام ازدواجتو بزار برا خودت بمونه بده طلا نه وام بهش بده ن خونه ازش بخواه خودت ک کارمندی پولاتو ...

اتفاقا همین صحبت به خانوادش گفتم مادرش کلی ناراحت شد گفت زندگی مشترکه همه چی باهم

ما دوتامون بشدت مغروریم همه هم میدونن من میدونم‌اون بعداز من خیلی داغونه میشه ولی سرنوشت گاهی باب می ...

خب عزیزن تو زندگی نباید غرور داشت باید کنارش بزارید کم کم

نه ب نظر من دوست داره 

وقتی راحت میتونی با حرفات خامش کنی چرا غرور ب خرج میدی

اگه میخوای ی قدم بردار راهنماییت میکنم بهش چیا بگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی امضا کنه عندالمطالبه یعنی هروقت زن خواست مرد باید مهریش بده کسی نداره چرا امضا کنهحالا ۳ دونگ خ ...

بله هروقت زن بخواد میتونه طلب کنه مهرشو و باشوهر زندگی کنه ۳ دونگ خونه اول فکر کردم با مهریه س

ولی اینم منطقیه اگه زن شوهر عاقل باشن زندگیشون مشترکه و من تو توش نباید باشه ب یه اندازه ومساوی تو همه چی

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
اتفاقا همین صحبت به خانوادش گفتم مادرش کلی ناراحت شد گفت زندگی مشترکه همه چی باهم

نباید ک راجب وام ازدواجت خانواده هاتون بدونن این بین شما دوتاس کلا نزار همه چیو هر کسی بدونه

ب نامزدت میگفتی عزیزم شاید واممو خودم نیاز داشته باشم میخوام بدم جهاز دوس ندارم خانوادم تو زحمت بیفتن برامون

تو نباید به مهریه کس دیگه ای نگاه کنی

مهریه ارزش ادمو مشخص نمیکنه

ادمش مهمه ،پسره چقدر ارزش داره 

من ترجیحم تو زندگی حق هاس تنصیف اموال و تمام

women againt women:اینجا یاد میگیری

نباید ک راجب وام ازدواجت خانواده هاتون بدونن این بین شما دوتاس کلا نزار همه چیو هر کسی بدونهب نامزدت ...

من باخاست خودم میخاستم واممو بدم چون خانوادم جهزیم کامل گرفته بودن طلاهامم اماده بود گفتم بزار بدم واسه خونه تا زودترخونه دارشم

من باخاست خودم میخاستم واممو بدم چون خانوادم جهزیم کامل گرفته بودن طلاهامم اماده بود گفتم بزار بدم و ...

چی بگم والا 

دیگه خودت میدونی فقط تصمیم عجولانه نگیر قبلش عاقلانه فکر کن که بعدا پشیمون نشی