wlfatiiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 عنوان اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸 | مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 148 پست تایپک قبلی بخونین متوجه میشید حس عذاب وجدان شدید گرفتم شما چی میگین ؟چی بگم من بهش پیام دادم بیا انگشترت پس بگیر این حرفا زد دیروز | 23:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 عزیزم وام ازدواجتو بزار برا خودت بمونه بده طلا نه وام بهش بده ن خونه ازش بخواه خودت ک کارمندی پولاتو ... اتفاقا همین صحبت به خانوادش گفتم مادرش کلی ناراحت شد گفت زندگی مشترکه همه چی باهم
aniiiiiiiiita عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 995 ما دوتامون بشدت مغروریم همه هم میدونن من میدونماون بعداز من خیلی داغونه میشه ولی سرنوشت گاهی باب می ... خب عزیزن تو زندگی نباید غرور داشت باید کنارش بزارید کم کمنه ب نظر من دوست داره وقتی راحت میتونی با حرفات خامش کنی چرا غرور ب خرج میدیاگه میخوای ی قدم بردار راهنماییت میکنم بهش چیا بگی
کدو_کوچولو3 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 889 خالم زنگ زد عذر خواهی کرد ازش گفت استباه کردم و اینکه مادرم خیلی تند رفت باهاش چون همیشه میگف مثل. پ ... اونم بخشید که اسی نه؟ وگرنه کادو نمیاورد برات...ولی خودت مصری بهم بزنی
amoreamore عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1339 اسی تاپیک قبلتو خوندمبدرد نمیخوره ولشکن عذاب وجدان نداره
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1412 وقتی امضا کنه عندالمطالبه یعنی هروقت زن خواست مرد باید مهریش بده کسی نداره چرا امضا کنهحالا ۳ دونگ خ ... بله هروقت زن بخواد میتونه طلب کنه مهرشو و باشوهر زندگی کنه ۳ دونگ خونه اول فکر کردم با مهریه سولی اینم منطقیه اگه زن شوهر عاقل باشن زندگیشون مشترکه و من تو توش نباید باشه ب یه اندازه ومساوی تو همه چی وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 840 عجب ▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅
aniiiiiiiiita عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 995 اتفاقا همین صحبت به خانوادش گفتم مادرش کلی ناراحت شد گفت زندگی مشترکه همه چی باهم نباید ک راجب وام ازدواجت خانواده هاتون بدونن این بین شما دوتاس کلا نزار همه چیو هر کسی بدونهب نامزدت میگفتی عزیزم شاید واممو خودم نیاز داشته باشم میخوام بدم جهاز دوس ندارم خانوادم تو زحمت بیفتن برامون
hanaa667 عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 3861 تو نباید به مهریه کس دیگه ای نگاه کنیمهریه ارزش ادمو مشخص نمیکنهادمش مهمه ،پسره چقدر ارزش داره من ترجیحم تو زندگی حق هاس تنصیف اموال و تمام women againt women:اینجا یاد میگیری
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 نباید ک راجب وام ازدواجت خانواده هاتون بدونن این بین شما دوتاس کلا نزار همه چیو هر کسی بدونهب نامزدت ... من باخاست خودم میخاستم واممو بدم چون خانوادم جهزیم کامل گرفته بودن طلاهامم اماده بود گفتم بزار بدم واسه خونه تا زودترخونه دارشم
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 اونم بخشید که اسی نه؟ وگرنه کادو نمیاورد برات...ولی خودت مصری بهم بزنی اره حتما دیگه کادو از قبل از دعواها گفتم طلا میخام روز زن فکر میکردم باااین بحثا نخره خرید
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 خب عزیزن تو زندگی نباید غرور داشت باید کنارش بزارید کم کمنه ب نظر من دوست داره وقتی راحت میتونی با ح ... نمیخوام فعلا غروررم خورد کنم یا برم جلو چون مقصر اونه
aniiiiiiiiita عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 995 من باخاست خودم میخاستم واممو بدم چون خانوادم جهزیم کامل گرفته بودن طلاهامم اماده بود گفتم بزار بدم و ... چی بگم والا دیگه خودت میدونی فقط تصمیم عجولانه نگیر قبلش عاقلانه فکر کن که بعدا پشیمون نشی
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 چی بگم والا دیگه خودت میدونی فقط تصمیم عجولانه نگیر قبلش عاقلانه فکر کن که بعدا پشیمون نشی میترسم پشیمون شم بعدها چون جایگاه اجتماعی خوبیم داره مشکل اینه بچس هنوز
aniiiiiiiiita عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 995 نمیخوام فعلا غروررم خورد کنم یا برم جلو چون مقصر اونه هر جور خودت میدونی عزیزم
wlfatiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 163 هر جور خودت میدونی عزیزم بازم اگهمیتونیکمکمکن