2777
2789
عنوان

اخرین پیامای منو نامزد سابقم😐😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4401 بازدید | 149 پست
وقتی ب همه اجازه دخالت میدی چطور انتظار داری کاری کنه وقتی خودت نشستی کنار و مادر و پدر و خاله و بقی ...

شبی که مهریه میخواستیم صحبت کنیم همه بودن وقتی همه باشن چطوری اجازه ندم دخالت کنه بحثی بین خانواده ها باشه همین میشه تهش درصورتی من قبلش بااون اقا راجب مهریه توافق کردیم و گفت خانوادم راضین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا از مهریه چندبار مامانش بهم فهمونده باب دل من نبودی به طور غیر مستقیم و این اقاااا سکوت کامل هیچ ...

سنتی اومدن خواستگاری؟ اگه سنتی بوده که قطعا رضایت خونوادشم بوده 

ببین یه جاهایی اون مرد بین خونوادش و شما گیر میکنه .نمیتونه یکی رو انتخاب کنه و قطعا چون مادرش بزرگ تره واسه همین حرفی نمیزنه

با هر کسی ازدواج کنی این حرف و حدیثا هست باید یاد بگیری قوی باشی و گاهی بی تفاوت و خودتو زندگی تو اعصابتو نزاری و راحت کنار بزاری حرف و حدیثارو

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
سنتی اومدن خواستگاری؟ اگه سنتی بوده که قطعا رضایت خونوادشم بوده ببین یه جاهایی اون مرد بین خونوادش و ...

نه خودش عاشقم شد اون یه پسزمذهبی من یه دختر ازاد کم کم منم تغییراتی کردم داشت بهتر میشد همه چی که دوروز مونده ب عقذ همه چی بهم خورد ما کلا تفاوت عقیدتی هم باهم زیادذاربم

نه خودش عاشقم شد اون یه پسزمذهبی من یه دختر ازاد کم کم منم تغییراتی کردم داشت بهتر میشد همه چی که دو ...

خوب فکراتو کن .بهترین زمان همین الانه که تصمیم بگیری بعدا پشیمونی فایده نداره

امیدوارم هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد بهترین ها واست اتفاق بیفته خوشبخت بشین

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بنظر من رابطه رو قطعی بهم بزن. مقصره. یه کار کوچیک که برات میکنه فک میکنه شق القمر کرده. فقط بلده خودش و بی گناه نشون بده و عذاب وجدان به تو بده. بی عرضه است. جنم نداره. خودت رو بدبخت نکن .

خداوندا تویی حامی وحاضر