2777
2789
خیلی خفه و سرد هس دوسش نداشتم

اصلا از جاهای مذهبی خوشم نمیاد. 

دقیقا خفه اس

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

عزیزم شما به عنوان مسافر فقط مرکز شهرو گشتی که بافت قدیمی و تاریخی داره و گرنه بقیه شهر متفاوته

ن تقریبا با ماشین دیدم اصفهان 

سمت مهرآباد و... بالا شهر اصفهان 

ولی خب مثل تهران یا مشهد نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما اون سمتا بیا پارک کوهستانی داره عالیه فدات

🌊🌿👌

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

شیرازی ها بداخلاق و بیحوصله هستنباید بگم درست گفتی ۲ تا شیرازی تو دانشگاه مون بودن خیلی سریع عصبی می ...

وای اینقدر عصبی هستن من نمیدونم چطوری میگن خونسردن؟

تا حالا ۳ بار رفتم شیراز اصلا صبوری و خونسردی ندیدم ازشون.برعکس اصفهانی ها

عزیزم من تهرانم ولی عشق اصفهانمشهد چیه دلگیر سرد

اره شهر سردی هست سیبری بود رفتیم

مردمش هم سرد خودشیفته

ولی واقعیتش اصفهان هم زیاد دلباز نبود😐😂

بعد ۳ روز دلم گرفت 

البته مشهدم دلم گرفت 

ولی نمیدونم چرا مشهد بیشتر خوش میگذشت بهم😂

فکر کنم بخاطره مراکز تفریحی و مراکز خرید زیادی که داشت دوست داشتم

البته کسی هم مذهبی باشه حرم امام رضا هم خوبه 

شیرازی ها بداخلاق و بیحوصله هستنباید بگم درست گفتی ۲ تا شیرازی تو دانشگاه مون بودن خیلی سریع عصبی می ...

الان داشتی ازشون تعریف میکردی😅😅🤣🤣

خیلی ریز داری کل شهر ها و ادماشون زیر سوال میبری بدون اینکه حرفی از شهر خودت و رفتار ادماش بزنی😁🤣🤣🤣

سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 گفتم که همون اولییییی قشنگتره.لازم نیست صدبار دیگه بپرسی. بیخیالشووووو😨🥺🙏

وای اینقدر عصبی هستن من نمیدونم چطوری میگن خونسردن؟تا حالا ۳ بار رفتم شیراز اصلا صبوری و خونسردی ندی ...

دقیقا تو اتاقمون یک شیرازی بود میگفت کسی دست بزنه به سشوارم پاش قلم میکنم

همشم با اسم بد صدا میکرد بقیه رو 

الان داشتی ازشون تعریف میکردی😅😅🤣🤣خیلی ریز داری کل شهر ها و ادماشون زیر سوال میبری بدون اینکه حرف ...

دقیقا😐😐بنظرم کسی اینطوری حرف میزنه که قلب سوئیس زندگی کرده باشه الان همه شهرای ایران براش عجیبه

کردستان✌🏼🕊️
الان داشتی ازشون تعریف میکردی😅😅🤣🤣خیلی ریز داری کل شهر ها و ادماشون زیر سوال میبری بدون اینکه حرف ...

گیلانی ها اخلاق شهرشون خوبه واقعا 

بعدم خب داریم همه جور میگیم از خوبی ها بدی هایی که هست تو شهر ها...

دقیقا😐😐بنظرم کسی اینطوری حرف میزنه که قلب سوئیس زندگی کرده باشه الان همه شهرای ایران براش عجیبه

اره والا جوری بیان میکنه انگار کل شهرها و مردمش خار دارن جز ایشون و شهرشون😅🤣🤣🤣🤣🤣

سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 گفتم که همون اولییییی قشنگتره.لازم نیست صدبار دیگه بپرسی. بیخیالشووووو😨🥺🙏

کلی نظر میدیم 

چون گفتم کردستان امکانات پایینی داره ناراحت شدی

ولی گفتم شهر خوبیه برای سفر تفریح برای زندگی فکر نکنم

اره والا جوری بیان میکنه انگار کل شهرها و مردمش خار دارن جز ایشون و شهرشون😅🤣🤣🤣🤣🤣

اره فقط خودش خوبه و شهر قشنگش😂😂😏

به شهر ماهم میگفت امکانات نداره برای زندگی مناسب نیست😂😐

کردستان✌🏼🕊️
دقیقا تو اتاقمون یک شیرازی بود میگفت کسی دست بزنه به سشوارم پاش قلم میکنمهمشم با اسم بد صدا میکرد بق ...

مگه با پا میخواستین برین سر سشوارش؟باید دستاتونو قلم میکرد🤭🤭

دختر عمه م شوهرش شیرازیه میگفت قربون مغازه دارهای اصفهان کل مغازه رو باز میکنن میچینن جلوت نخری هم با خنده بدرقه ت میگفت شیراز فکر میکنن همون اولی رو باید بخری بیای بیرون اگه نپسندی بگی یکی دیگه بیار میگن تو معلومه خریدار نیستی برو عامو خدا خیرت بده همون اولی رو هم برمیدارن از جلوت😂😂

کلی نظر میدیم چون گفتم کردستان امکانات پایینی داره ناراحت شدیولی گفتم شهر خوبیه برای سفر تفریح برای ...

خب نگفتی از چه لحاظ امکانات پایینی داره؟؟

اصلا اومدی؟؟دیدی؟؟

کردستان✌🏼🕊️