2777
2789
زن بوده مرد 😐

جان؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه ولی کاش به شهرش بیشتر میرسیدن مثل تهران و مشهد پولدار زیاد داره اصفهان ولی کم به شهرش رسیدن بیش ...

عزیزم شما به عنوان مسافر فقط مرکز شهرو گشتی که بافت قدیمی و تاریخی داره و گرنه بقیه شهر متفاوته

واقعا؟من خودم اصفهانم که عاشقشم ولی دخترعموم شوهرکرده شیراز خیلی تعریف می کنخ

خیلی بداخلاق و بی حوصله ن

دلت میاد تو اصفهانی شیراز رو پیشنهاد میدی

شیراز برا دو روز اونم اول و دوم عید خوبه اصفهان باید توش بدنیا بیای زندگی کنی و بمیری همونجا خاکت کنن البته دور از جون شما...😄😄

جریب ببین سمت پارک صفه میشه

نمیدونم کجاس  حقیقتش😁

ولی حیف شده واقعا  ایشالا هزاران برابرش و بتونید باز خریداری کنید

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

مشهد یه سری محدودیت هایی داره البته اگه مذهبی و با حجاب هستی اوکیه

مشهد خود حرمش محدودیت داره با نداشتن کنسرت

مشهد چند هفته پیش بودیم شهر بزرگ قشنگی بود

همه جور آدمی توش هست

ولی خب بعد تهران مشهد واقعا امکانات خوبی داشت

تفریحی و...

بیشتر برای سیاحت کسی مثل دوست داشته باشه مشهد 

شیطانه رو میگم 😂😂

اها😂😅

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خیلی بداخلاق و بی حوصله ندلت میاد تو اصفهانی شیراز رو پیشنهاد میدیشیراز برا دو روز اونم اول و دوم عی ...

شیرازی ها بداخلاق و بیحوصله هستن

باید بگم درست گفتی ۲ تا شیرازی تو دانشگاه مون بودن خیلی سریع عصبی میشدن

مشهد خود حرمش محدودیت داره با نداشتن کنسرتمشهد چند هفته پیش بودیم شهر بزرگ قشنگی بودهمه جور آدمی توش ...

ببین عزیزم فامیل مشهدی نزدیک دارم خونه ی پدریش مشهده خودش شوهر کرده اصفهان وقتی میره اونجا یه هفته ای برمیگرده میگه قربون اصفهان اصلا تحمل دوریش رو ندارم