2777
2789
عنوان

دخترایی که اینجان

64 بازدید | 16 پست

از زندگی که دارین راضین ،اونطوری که دلتون میخواد وقتتون رو میگذرونین و از لحظاتتون استفاده میکنین

من میترسم جوونیم بره الکی و عمرم بگذره  میخوام از وقتم خوب استفاده کنم تا وقتی سنم گذشت افسوس نخورم متاسفانه تنبلی و راحت طلبی باعث شده وقتمون بیهوده بره و مطمعنم  در آینده پشیمون میشیم 

مثلا من همیشه گوشیم دستمه و عمرم و انرژیم رو همینجوری میگذرونم بیهوده  

به سلامتیم هم نمیرسم (از روی تنبلی) 

و مطمعنم در آینده پشیمون میشم حتما پس باید یه کاری کرد و کسایی که مثل منن لطفا شما هم رویه زندگیتون رو تغییر بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

22

بنظرم اولش باید با یکی ادامه بدی و همون شور و انگیزه رو بوجود بیاری بعدش کم کم رو پای خودت میتونی تنهایی وایستی 

اگر مایلی دوست بشیم و حواسمون به کارا و هدفمون هر روز باشه و بهم برنامه بدیم و از اهداف و آرزوهامون حرف بزنیم

منم بشدت تبل و راحت طلبم از طرفی هم افسردگی دارم که بعضی وقت ها عود میکنه 😮‍💨چند ساله درست و حسابی ...

منم وضعیتم مشابهه با شما  و دلیلشم همین راحت طلبیه

ما الان جوونینم انرژی و فرصت داریم  الان آگاه نیستیم و بعدا پشیمون میشیم وقتی سنمون بالا رفت 

باید یه تغییری ایجاد کنیم

یه دفعه ای تصمیم بگیر پاشی سبکتو تغییر بدی

برو باشگاه بدن سازی، هم با آدمای مختلف آشنا میشی، هم روحیه‌ت تغییر میکنی و سلامتی

کتاب بخون، کتاب واقعا خوبه یجوری زندگیتو تغییر میده ک نمیفهمی

هنر انجام بده، برای دل خودت، اگه علاقه داشته باشی خیلی کیف میده

هر روز نیم ساعت کمتر از دیروز گوشیو بردار، اصن وقتی کارت باهاش تموم میشه ببرش یه اتاق دیگه بزارش اونجا نزدیکش نشو، سعی کن تو یه تصمیم ناگهانی اپ های مزاحم رو حذف کنی 

یه دفعه ای تصمیم بگیر پاشی سبکتو تغییر بدیبرو باشگاه بدن سازی، هم با آدمای مختلف آشنا میشی، هم روحیه ...

خیلی توصیه های خوبی دادی 💓

یک اسکرین شات گرقتم از توضیحاتت

مرسیی💓🙏