2777
2789
خب نگفتی از چه لحاظ امکانات پایینی داره؟؟اصلا اومدی؟؟دیدی؟؟

یک دوستی داشتم میگفت اون سمت ها اصلا داشنگاه نداره و... نمیدونم حالا بزرگ نمایی میکرد یا نه 

ولی خب اکثر مردمش هم بخاطره صنعتی نبودن میرند شهر های بزرگ اونجا کلی تهران کورد داره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فقط خودش خوبه و شهر قشنگش😂😂😏به شهر ماهم میگفت امکانات نداره برای زندگی مناسب نیست😂😐

شهر مارو میگه امکانات داره اما هواش سرده......😳

خوب زمستونه دیگه کل ایران سردههههه🥶

احتمالا ایشون اهل جزایر هاوایی هستن و تا حالا سردی رو تجربه نکردن😅😅😁😁😁

سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 گفتم که همون اولییییی قشنگتره.لازم نیست صدبار دیگه بپرسی. بیخیالشووووو😨🥺🙏

مگه با پا میخواستین برین سر سشوارش؟باید دستاتونو قلم میکرد🤭🤭دختر عمه م شوهرش شیرازیه میگفت قربون م ...

😂😂 فکر کنم حوصله نداشتن

خدا رحم کرد به دختر عمت اگه یک کلمه دیگه میگفت از وسط نصف میشد

من هر وقت تو خوابگاه دختر شیرازی ميومد معذب بودم میترسیدم چیزی بگم ناراحت بشه حمله کنه😐

کدوم شهر؟تبریز میگی

همون شهری که احتمالا قراره بیای

سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 گفتم که همون اولییییی قشنگتره.لازم نیست صدبار دیگه بپرسی. بیخیالشووووو😨🥺🙏

یک دوستی داشتم میگفت اون سمت ها اصلا داشنگاه نداره و... نمیدونم حالا بزرگ نمایی میکرد یا نه ولی خب ا ...

دوستت اشتباه گفته عزیزم پس من خودم کجا درس خوندم.

از طرف من به دوستت بگو بیا شهرمون چشاتو وا کن ببین هم دانشگاه داریم هم بیمارستان داریم هم مدرسه داریم هم مکان تفریحی داریم هم کلی جاهایی که شهرای دیگه دارن ماهم داریم.

تورو نمیگم استارتر ولی واقعا بعضیا خیلی با ما کوردا مشکل دارن نمیدونم مشکل از حسودیشونه یا از مغز کوچیکشون.یکیم چندوقت پیش اینجا تاپیک زد که همه کوردا بیسوادن اصلا فارسی نمیتونن صحبت کنن.که حسابی از خجالتش در اومدیم.

بعدشم تا خودت چیزیو ندیدی با اطمینان درموردش حرف نزن دید بقیه رو هم نسبت به شهرمون خراب نکن گلم

کردستان✌🏼🕊️
شهر مارو میگه امکانات داره اما هواش سرده......😳خوب زمستونه دیگه کل ایران سردههههه🥶احتمالا ایشون اه ...

😂😂😂وا خب سردی هوا چیز مهمی نیست بنظرم بقول خودت الان این فصل اهوازم سرده

شایدم از مکزیک اومدن😂😂به سرما عادت ندارن

کردستان✌🏼🕊️
دوستت اشتباه گفته عزیزم پس من خودم کجا درس خوندم.از طرف من به دوستت بگو بیا شهرمون چشاتو وا کن ببین ...

کردستان واقعا دوست دارم مخصوصا مکان های طبیعی قشنگ شو

بنظرم کردستان پتانسیل خیلی بالایی داره اگه بیشتر مورد توجه قرار بگیره مثل بعضی شهرها

دوستت اشتباه گفته عزیزم پس من خودم کجا درس خوندم.از طرف من به دوستت بگو بیا شهرمون چشاتو وا کن ببین ...

😅😅

میگم کاش یه نی نی سایت کردی برای شما و همشهریاتون میزدن میرفتین همونجا هی از هم تعریف میکردین.

حالا تاپیک این بنده خدا رو هم تعطیل میکنی🤭

نه پس مشهدم کنسل شدمیترسم تو مشهد مثل تو زود رنج به پستم بخوره همون اصفهان پس یا تهران

تورو خدا اینکارو با ما نکنننننننن،بیا بیا😭💔

مارو از گزینه هات حذف نکن بخدا گناه داریم😅🤣🤣🤣🤣🤣

خوب دیگه خداروشکر همون شهر خودت بمون مارو هم اذیت نکن👍