2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن کارو نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3658 بازدید | 226 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نباید میگفتی برام کادو نخریدی در عوض روز مرد جبران میکردی بزار ی کم غرور داشته باشی.منم سال اول ازدواج یادمه شوهرم حتی ی تبریک خشک و خالی بمن نگف بعد جلوی من به خواهراش زنگ زد تبریک گف ای هیچوقت یادم نمیره.امروزم صبح از سرکار زنگ زد ی کار داشت فک کردم میخواد تبریک بگه دیدم ن چیزی نگف قطع کرد بعدازظهری اومد گف روزت مبارک گوشیشو دیدم به خواهراش زنگ زده اونا در هر صورت اولویتشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
از نظر من حق داره وظیفش که نیس ولی تو میتونستی بهش بگی به جای هدیه یه روز کارای خونه رو انجام بده

۵شنبه و جمعه بندا خدا کمک میکنه

امروز اشتباه کردم

انقدر سر گل نخریدن ناراحت شدم الکی بحث کردم باهاش

مگ شام کادو نیست قراره فردا شوهرم بیاد بریم کادو روز زن شام بیرون 😂😂😂

مهم خوش گذشتن  حالا یا باشاک یا شیرینی یا یک شاخه گل یا چندتومن پول والا بیشتر وقتا بدون مناسبت میخرم دیگه سر به مناسبت نباید زندگیو تلخ کرد

تو رو خدا عزیزان چشا هم چشمی نکنید اینکارا چیه خودم اصلا این چیزا برام مهم نیست شلید شوهر یکی دقیقا ...

منم برام مهم نیست زیاد اینجور مسایل 

بخره خوشحال میشم ولی نخره ناراحت نمیشم 

چون می‌دونم هر چی داره می‌ریزه به کارتم پول مخفی نداره و بدون مشورت جایی خرج نمیکنه 

هر چی داره برای خونه و من و پسرم خرج می‌کنه 

هر وقت هم چیزی لازم باشه  می‌خریم با هم دیگه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب این خوبههمسرم‌چیزی بنامم نزده

ای بابا

منکه میگم غصه نخور روز قبلش پول داده

امشبم گفته بیا بریم شام بیرون بخوریم

الان‌ زندگی سخت شده

باید به همین حداقل ها خوش بود

همینکه خودت سالمی همسرت سالمه شکر کن

من نامزدم برام ی دسته گل خرید 

و ادکلن مورد علاقم با باکس لوازم آرایشی

ولی من گفتم بنظرم شام بریم بیرون بیرون کافیه 

بنظرم حق داشتی اعتراض کنی ولی نباید دعوا و دلخوری پیش میاوردی همون شام میرفتین بیرون 

این روز عزیز بیشتر از اینکه دل خانوما رو شاد کنه

شده روزی که فتنه میفته تو کل فامیل 

عزیزی که روز مادر /روز پدر /روز دختر و....غیره رو باب کردی خیر نبینی

میذاشتی مثل نیمه شعبان از مناسبت بدونه هیچ دغدغه ای لذت میبردیم