2777
2789

نه بندهاش..دردش فقط برا خودشه هیچکشم نمیفهمه ..یعنی واقعا خدا انقدر ظالمه اون دنیاهم بنده اش رو پس بزنه؟

پ ن:همین دنیام زجراشو دید جواب نداد اون دنیارو کی دیده؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از افسردگی رنج میبری تنها بنده خدایی که میفهمت و کمکت میکنه روانپزشکه

کی گفت این حرفا صرفا برا منه؟این یه نظریه کلیه برا اونایی که خودکشی میکنن 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خداعقل داده اختیار داده دیگه

خدا عقل داده+ زجر داده 

خدا کیه بخدا ترس تاریکی خفه شون زیر خاک نبود عمرن زنده بودم خستم

سوال منم هست خدا کیه 

یکی از اقوامم خودکشی کرد هروقت میاد خوابمون مشکی تنشه اصلا حرفم نمیزنه

چی بگه اخه اون بدبخت این دنیا کسی حرفشو نفهمید ازون دنیا چی بگه

ماهایی که می‌مونیم زجر میکشیم خدا رو هم شکر میکنیم با کسی که جونش دستش امانته خیانت در امانت می‌کنه ...

شما از کجا میدونی کی زجر بیشتری کشیده که میری تو فاز مقایسه تازه بماند که ظرفیت ادما با هم یکی نیست

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود