2777
2789
عنوان

بارداری اولمه چیکار کنم بچه ام پسر بشه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 71 پست
مرد بخوره روایت داریم پسر میشههمسر من یه مشکلی داشت که تحت درمان طب سنتی بود و عرق کاسنی میخورد، تو ...

خدا حفظ کنه پسرتو ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤

دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم آقاتون کاسنی بخوره هر شب یک استکان تا ۴۰ روز 

کلا ۴۰ روز تغذیه داشته باشید 

همسرت گرمیحات بخوره مثل خرما شیره ارده معجون 

خودت هم گرمی بخور دوسین بخور خرما شیره ارده 

از خدا بخواه پسر بشه چهله بگیر 

وقت اقدام هم همسرت یک فنجان قهوه ی ربع قبل رابطه 

کمپرس یخ روی بیضه ها 

دخول عمیق حالت سجده ای 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
خدا حفظ کنه پسرتو ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤

ممنون عزیزم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شوخی کردم عزیزدلم انشالله سالم باشه فقط سلامتی بخواه از خدا و سالم بودنش

اره واقعا اون ک اول ...هرچی خدابخواد همون میشه

عزیزم آقاتون کاسنی بخوره هر شب یک استکان تا ۴۰ روز کلا ۴۰ روز تغذیه داشته باشید همسرت گرمیحات بخوره ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی گفتی

حلوای بارداری بخورررر حتما 

اسمش هست حلوای میتی 

سرچ کنی میاد دستورش تو همین سایت 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
شوهرم خیلی موافق نیست وگرنه خودم ک دوست داشتم برم دوقلو بکارم

تا شوهرت رعایت نکنه رعایت شما بی فایدس

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
سردی نیست؟

برای مردعالیه،خودت از طب سنتی قرص آهن بگیر و بخورد.میگن قرص جین سینگ هم عالیه البته شوهرت باید بخوره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
هر چیزی ‌ه باعث بشه بدن شما و همسرت اسیدی نباشه و قلیایی بشه مصرف بیشتر گیاه و مرکبات و سبزیجات و کم ...

ممنون عزیز