2777
2789
عنوان

چرا مادرتونو دوست دارید

239 بازدید | 35 پست

اصلا چی باعث میشه که بگن بهشت زیر پای مادره؟

مادری که بد بچشو بخاد.راضی به بدبخت شدنش باشه یدونه دخترشو همش برنجونه تو مریضیش بجای اینکه کمکش باشه دعوا راه بندازه حال بچشو بدتر کنه هم اسمش مادره ؟مادری که پسراشو به یدونه دخترش ترجیح بده همش از طلبکار باشه هم مادره؟دونسته دخترشو بدبخت کنه بده به معتاد مادره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمر و جونمه از خودش میزنع هرچی پول از بابام میگیره با اینک ازدواج کردم برای من خرجش می‌کنه کافیه اسم یرچیری بیارم فرداش زیر سنگم شده پولش جور می‌کنه میخره برام  حتی خیلی گرون باشه از صبح تلفنی حرف میزنم باهاش تا شب با وجود اینک کار داره دلش نمیاد قطع کنه وقتی با مادرشوهر خود خواهم مقایسه میکنم میفهممم چقد خوشبختم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بهشت زیر پای هیشکی نیس خیالت راحت آه فرزند هم ب اندازه آه والدین میگیره شک نکن

بابا شماها کلا اشتباه متوجه شدید این حدیث رو 

بهشت زیر پای مادرانه یعنی باید به مادرت خدمت کنی خوشحالش کنی ناراحتش نکنی تا بهشتی بشی خدا ازت راضی بشه. نه اینکه مادرت خودش بهشت می‌ره حتما.

ولی برعکسشو نمیگن چون مادرها معمولاً بر اساس غریزه، دوست دارن برا بچه شون کاری کنن

مامان من یکم متفاوته

هیچوقت ازم تعریف نکرده و همش ازم ایراد گرفته 

همیشه اولویت آخر بودم  یه جورایی دمدمی مزاج و..

ولی بعضی وقتا مهربون میشه

خیلی وقتا رفته خونه پدرش یه شهر دیگه 

و  جاهای دیگه  تنها موندم فهمیدم چقد وجودش اهمیت داره 

همین که  میام خونه بوی غذا   تو راه پله پیچیده

خونه سوت و کور نیست خودش یه نعمته 

سایش مستدام

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

حدیث رو اشتباه متوجه شدی عزیزم بهش زیر پای مادرانه، یعنی اگر بخوای بهشتی بشی باید به مادرت خدمت کنی ...

من دیگه نمیتونم .خیلی حرمت نگهداشتم خیلی آبروشو حفظ کردم چقدر کتکم میزد چقدر فحش میداد الآنم میده پس چرا به داداشم چیزی نمیتونه بگه تا کلمه ای حرف میزنه دهنشو می‌بندن پس چرا میگه اونا خوبن هواشونو داره منکه اذیتی براش ندارم چرا پس اذیتم میکنه

چون یه فرشتست، خییییلی زحمتمون و کشیده، همیشه به فکر ما بوده تا خودش.. همیشه و همه‌جا به فکر مونه و غصمون رو میخوره، هیچ وقت بهمون نه نمیگه. هر جور که بتونه پشتمون هست و هر کاری از دستش بربیاد انجام میده 

با اینکه هر کدوم چندین ساله ازدواج کردیمو چند تا بچه داریم (هیییچ انتظاری هم آزمون نداره) 

من دیگه نمیتونم .خیلی حرمت نگهداشتم خیلی آبروشو حفظ کردم چقدر کتکم میزد چقدر فحش میداد الآنم میده پس ...

خب مادرت آدم زیاد خوبی نیست. ولی خدا که میبینه. قیامت و حساب و کتاب که هست....

نگران نباش انشاءالله همه چی روز به روز بهتر بشه🤲🤲🤲🤲