elahe__lh مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 عنوان بارداری اولمه چیکار کنم بچه ام پسر بشه😍 | مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 71 پست سلام خانومامن اگر خدا بخواد میخوام برای بارداری اقدام کنمشکم اولم هستمیشه از تجربه هاتون بگیدقبل بارداری چیا بخوریم مثلا ویتامین و...و اینکه خیلی دوست دارم بچم پسر بشه چه چیزایی برای پسر زایی خوبه؟ دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت دیروز | 22:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1615 خب دختر بشه مگه چه اشکالی داره تاج و تخت پادشاهی بدون ولیعهد میمونه🤣 خداجونم شکرت🦋
دلفینیوم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 2229 من خودم تجربه ندارم ولی خیلی هارو دیدم رژیم گرفتن دکتر رفتن یا خیلی کارا کردن که بی نتیجه بوده
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 چنتا شکم دیگه میخوای بیاری؟ دوتا میخوام کلا دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 نیت دختر کن پسر میشه 😂 😂😂😂 دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
آریانا؛ عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 168 تاج و تخت پادشاهی بدون ولیعهد میمونه🤣 بخدا من نمیدونم چرا انقدر دختر دوست ندارن😂ما رو دور نندازین کاربری دست دو نفره
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 خب دختر بشه مگه چه اشکالی داره هیچ ایرادی عزیزم دختر عالیهههه اما چون خانواده خودم همه دختریم دلمون نوه پسر میخواد دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 پسردایی با مرده هرچقدر اسپرمشون قوی نباشه جنسیت بیشتر دختره آزمایش dfi بده بعدم تقویتش کن مرسی عزیزم دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 8344 سردی نیست؟ مرد بخوره روایت داریم پسر میشههمسر من یه مشکلی داشت که تحت درمان طب سنتی بود و عرق کاسنی میخورد، تو همون حین من باردار شدم و پسر شدبعدها خوندم که گفتن روایت داریم مرد بخوره پسر میشه، زن بخوره دختر چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آریانا؛ عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 168 هیچ ایرادی عزیزم دختر عالیهههه اما چون خانواده خودم همه دختریم دلمون نوه پسر میخواد انشالله به سلامتی در اینده به دنیا بیاد❤️🌻 کاربری دست دو نفره
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 برو دکتر رژیم سفت و سخت بگیر و میتونی ایو آی هم انجام بدی شوهرم خیلی موافق نیست وگرنه خودم ک دوست داشتم برم دوقلو بکارم دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1615 بخدا من نمیدونم چرا انقدر دختر دوست ندارن😂ما رو دور نندازین کلا مردا پسر دوست دارنزن ها دخترینی هرکی جنس خودشو میخاد🤣 خداجونم شکرت🦋
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 عزیزدلم جنسیت از مرد هستش فک کنم چیزایی ک طبع گرم داره همسرت بخوره شاید ج بدهو اینکه از خدا بخاه فقط ... ممنونم عزیزم دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
آریانا؛ عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 168 کلا مردا پسر دوست دارنزن ها دخترینی هرکی جنس خودشو میخاد🤣 برعکسشم من خیلی دیدم😂 کاربری دست دو نفره
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 323 تاج و تخت پادشاهی بدون ولیعهد میمونه🤣 ن بخدا بخاطر این نیست حتی شوهرم بیشتر دختر دلش میخواد خودم پسری ام🤦🏻♀️ دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت