2777
2789
عنوان

فردا شب خواستگاریم هست🥺قلبمممم داره میاد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6894 بازدید | 325 پست
فعلا خواستگاری هست بعد دوره ی آشنایی بعد عقد اگه خدا بخواد بابام باهاش صحبت کرده میگه پسر با شهامت و ...

فقط اون هفت درصد احتمال که کم داری علتش چیه؟

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی من خودمم شیرازیم🤗🤗🤗

ای جااانم😍😍خوشبختم گلم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ای جااانم😍😍خوشبختم گلم

فداتشر

تا حالا جنازه هم دیدی😐😐😐تشریح کردین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
فقط اون هفت درصد احتمال که کم داری علتش چیه؟

چه سوال سختی😂🤭

گذاشتم برای احتیاط

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اخی

🥲💕

ای خدا😭

کاش شوهرم دوباره بیاد خواستگاریم 🥺❤️

خوشبخت باشی دختر زیبا🥹

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

چه سوال سختی😂🤭گذاشتم برای احتیاط

خخ. ان شاءالله با احتمال صد درصد خوشبخت بشی عزیزم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

عه دختر شیرازی تویی؟ 😅😍 نگران نباش ما تو اهواز همه سرماخوردیم ولی از قیافه نیافتادیم😅 ان شاالله خوب پیش میره همه چی ، فقط یادت نره بعد از خواستگاری حتما بیایی ریپلای بزنی جریانو تعریف کنی🌷

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

تاپیک توی خیابونم رو بخون اون میخواد بیاد خواستگاریم🥺هم کلاسی هستیم

یه ماه گذشته ک فقط ،پس شناخت چی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
فداتشرتا حالا جنازه هم دیدی😐😐😐تشریح کردین

وااای😖😖یادم نیااااار 

اره تشریح جسد داشتیم 

من تا دو ماه حالم بد بود

هر شب زنگ میزدم مامانم گریههههه که من میخوام انصراف بدم🥲😂