2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عمل کرده نزاشت برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 62 پست
دوبار باهاش حرف زدم جوابمو نداد به شوهرمم گفته بود نمیخام باهاش حرف بزنم، منم نمیخام دیگ خودمو سنگ ر ...

به هرحال سلام خالی اشکال ندارد زشته بزرگترها فقط سلام خشک و خالی بکن هروقت دیدیش..

حالا چرا دعواتون شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از طرفی هم زنگ زدی و احترامتو گذاشتی ولی سری دیگه نتونستی خداحافظی کنی زنگ بزن بگو نشد باهات خداحافظ ...

اخه سری بعدی ک دیگ وجود نداره بنظرت چون نزاشتن برم پیشش وایستم برم خونشون یا نه

نه اخه یه ساعت قبلش با شوهرم بحث کرده بودن ک زنت فلانه و اینا منم از دستش شاکی بودم

بازم میرفتی لااقل با رفتار سرد هم شده باشه نشون میدادی ناراحتی 

حالا فردا مرخص شد برو حالا که گذشته عیبی نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من بودم می رفتم خداحافظی میکردم و حداقل به رسم ادب و احترام و جبران کارش حتما عیادتش می رفتم !

اخه من به خیال اینک شب میرم پیشش دیگ نرفتم عیادت اخه تازه دو شبه عمل کرده بعد ک اینجوری شد فردا هم مرخص میشخگه

برا خاطر خودت میگم‌زیاد بزرگ نکن ادما رو به اندازه شون باهاشون رفتار کن به اندازه ی جنبه شون شوهرتم ...

شوهرم حرفای اونارو میاره ولی راجب من چیزی نمیگه بهشون برا همون حسودی میکنه مادرشوهرم همش بد منو میگه

به هرحال سلام خالی اشکال ندارد زشته بزرگترها فقط سلام خشک و خالی بکن هروقت دیدیش..حالا چرا دعواتون ش ...

واسه پسر بزرگم، از همسر قبلی شوهرمه من بزرگش میکنم هر روز منو فش میداد ک تو بچه روزدی، بهش غذا ندادی،هر روز خدا دخالت میکرد اخرین بار بچه کوچیکمو فش داد منم عصبی شدم دعوا شد

اخه سری بعدی ک دیگ وجود نداره بنظرت چون نزاشتن برم پیشش وایستم برم خونشون یا نه

ببین اگه شوهرت دوست داره بره بلندشو باهاش برو هرچی مارشوهرت گفت یه گوشت در یه گوشت در بازه( چون بحث با ادم بیشعور فقط سردرد میاره ، محل نده اینجوری پیش شوهرت هم عزیز تر میشی ) 

نیم ساعت بشین و کمپوت اناناس و سن ایچ هم بگیر 

اگر هم شوهرت نمیخواد بره بیخیال شو 

فوقش همین الان پاشو یه زنگ بزن به خواهر شوهرت بگوش اون شب نشد باهات خداحافظی کنم عزیزم به بزرگی خودت ببخش خیلی تو فکرتم ، تو محبت کردی اومدی پیشم بیمارستان که بودم کاشکی میذاشتی منم بیام پیشت به خدا همش تو فکرتم ، مثل خواهرمی خیلی عزیزی برام 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚