2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عمل کرده نزاشت برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 62 پست

تا کی تا چندساااال میتونین به این سبک زندگی ادامه بدین؟!

قهر بامادرشوهری که تو یه ساختمون هستین چقد بچگانه و دور از تصور منه 

کاااااااار به مقصرش ندارم‌ولی این دعوا باید تموم شه تا هر مناسبت و دلخوشی براتون داستان نشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمخواهرشوهرت صدا زده داداششو بیا خداحافظی عمل دارم‌یعنی باید تک تک صدا بزنه !!!!!خوب شمام شنیدی ت ...

بله کاملا درسته.

وهم اینکه عزیزم شما ملاقات رو باید می رفتید.اینکه چون قرار بوده شب برید پیشش ملاقات نرفتید اشتباهه.انتظار داشتن حتما عیادت رو برین.شاید بابت همین هم ناراحت شدن وگفتند هم نمی خواد که برید.

اصلا مامانش با من حرف نمیزنه کلی بد و بیراه بهم میگه

کاش میرفتی خداحافظی میکردی این حرف چیه که برادرشو صدا کرد من نرفتم حتما باید دوتاتون رو صدا بزنه خب شما زن و شوهرید یکی هستید

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شوهرم ک دل خوشی ازشون نداره هر چی میگم بریم بیمارستان میپیچونه

عزیزم شما تاروف زدی و دیگه اقدام دیگه ای نکن ک هوا برشون میداره فک میکنن کی هستن؛ بقیه شو بسپر ب مرور زمان 

خودش درست میشه

از طرفی هم زنگ زدی و احترامتو گذاشتی 

ولی سری دیگه نتونستی خداحافظی کنی زنگ بزن بگو نشد باهات خداحافظی کنم

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من بودم می رفتم خداحافظی میکردم و حداقل به رسم ادب و احترام و جبران کارش حتما عیادتش می رفتم !

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اول و آخر میخوای با مادرشوهرت روبرو بشی دیگ فقط ی سلام خالی بهش بکن ولی بیشتر با صمیمیت با خواهرشوهر ...

دوبار باهاش حرف زدم جوابمو نداد به شوهرمم گفته بود نمیخام باهاش حرف بزنم، منم نمیخام دیگ خودمو سنگ رو یخ کنم تا عمر دارم دیگ ن حرف میزنم ن چیزی

نه اخه ظهرش یه چرت و پرتی راجب من گفته بود شوهرم اومد بهم گفت من عصبی شدم اون لحظه ولی خب بعدش پشیمو ...

برا خاطر خودت میگم‌

زیاد بزرگ نکن ادما رو 

به اندازه شون باهاشون رفتار کن 

به اندازه ی جنبه شون 

شوهرتم  مشخصه ادم کاملا عاقلی،نی 

خیلی،مونده بفهمه اشتباهه هست کارش 

خواهرش مادرش،اصلا شیطان رجیم 

چیکار داره خبر میاره میبره 

مطمئن باش از توام به اونا میگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
تا کی تا چندساااال میتونین به این سبک زندگی ادامه بدین؟!قهر بامادرشوهری که تو یه ساختمون هستین چقد ب ...

اخه وقتی دو بار باهاش حرف زدم جواب نداذه دیگه من نمیتونم خودمو غرورمو هی بشکنم منم ادمم غرور دارم، چطور عروسای دیگش میرینن بالاش جرعت نمیکنه چپ نگاشون کنه

کاش میرفتی خداحافظی میکردی این حرف چیه که برادرشو صدا کرد من نرفتم حتما باید دوتاتون رو صدا بزنه خب ...

نه اخه یه ساعت قبلش با شوهرم بحث کرده بودن ک زنت فلانه و اینا منم از دستش شاکی بودم