2777
2789
عنوان

واقعا تو این سایت با هرآدمی هم کلام نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 70 پست
مرزهای خرافات جابجا شدریپلای نکنی ها من خطرناکم

طرف اسم‌مامانمم میخواسته بعد میگی من خرافاتیم.الان رفتم تاپیکاشو خوندم دیدم واقعا مشکل داره میگفت تو خونمون جنا اذیتم میکنن😐😑من خر نمیدونستم این انقد سم باهاش حرف زدم

خسته تر از خسته:/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین الان بعد چند ساعت اومدم اعلان هامو چک کردم اعصابم بهم ریختبا یکی کاملا مسالمت آمیز حرف زدیم و ن ...

بهترین کار حرف نزدنه بعضیا واقعا سمن

خسته تر از خسته:/
طرف اسم‌مامانمم میخواسته بعد میگی من خرافاتیم.الان رفتم تاپیکاشو خوندم دیدم واقعا مشکل داره میگفت تو ...

خب این آدم بیمار بوده 

ولی شما چرا خرافاتی فکر می‌کنی 

اون اگه دستش جایی بند بود که حالش این نبود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم اگه اینطوریه شما کلا پاتو از خونه بیرون هم نذار چون ممکن هر کی از کنارت رد میشه زندگیت رو به باد بده 😂

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
چرا اسمشو نمیگی؟علافتیم؟

واقعا باور کردین که کسی از روی یه پست تو نی نی سایت می‌تونه زندگی یک نفر رو دگرگون کنه؟!!!!

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
بیخیال واقعا ازش خوشم نمیاد در کل بپا اینجا امن نیستن همه حای در حد حرف زدن عادی

وای

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ندادم بابا خرم مگه.بعد دعوا من شک کردم بهش ک بعد ک اسم مامانمو خواست شکم ب یقیین تبدیل شد

پس حواست باشه با کسی صمیمی نشو وقتی نمی شناسی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️