2777
2789
عنوان

واقعا تو این سایت با هرآدمی هم کلام نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 70 پست
درک میکنم اکثر دعوا های زوج ها همینجوری هستن چون من حالم بد بود یکی اینجا تراپیم کرد احساس میکنم منم ...

ن اصلا بهم نریخته بودم فقط احساس سنگینی داشتم.ی جس بدی بود.جالب اینه من دعوام شد همین خانوم برگشت گفت نکنه کسی دعات کرده یهو دعوات شده اینجوری😑😐بعد ک اسم مامانمو میخواست.اسکل.منم ی اسم الکی دادم بمن میگه اوف طالع تو عقرب و خیلی بدو افتضاح و تو سمی واسه نامزدت.جالب اینه میگفت میخوای واسطه گری کنم برات باهات اشتی کنه🙂گفتم باشه الان شمارشم برات میذارم حتما.خیلی سمی بود.

خسته تر از خسته:/
نه هنوز عقد نکردن نامزدنفک نکنمچون کلا کار راحتی نیسجدی میگمچون دیدم این دوستم چقد سختی کشید تا اصلا ...

چرا بعضیا دعای سبک ترو راحت انجام میدنمن برای خوابام دعا گرفتم ی ساعته نوشت برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اصلا بهم نریخته بودم فقط احساس سنگینی داشتم.ی جس بدی بود.جالب اینه من دعوام شد همین خانوم برگشت گف ...

همون احساس سنگینی منظورم بود که گفتم 

ان شاءالله که خیر هست برو اسپند یا عود دود کن ، انرژی های منفی رو دور میکنه

از قدیم هم گفتن تعریف زندگیتونو به بقیه نکنید هیچ وقت 

به مامانت یا بابات بگو ببین واسط میشن بینتون ؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

همون احساس سنگینی منظورم بود که گفتم ان شاءالله که خیر هست برو اسپند یا عود دود کن ، انرژی های منفی ...

ن نمیخوام خانوادها دخالت کنن.موندم آروم ش

خب خود خدا تو قرانش اورده ک هست

گفته از من بالاترن؟

من به دلیل اینکه اعتقادی به این چیزا ندارم، هیچ وقت گزندشون بهم نرسیده...

حتی تو دیوارای خونه مونم دعا گذاشتن که بختم بسته باشه ولی من ازدواج به موقع و خوبی داشتم...

جسارتا ضعف ایمان مونه که به این چیزا قدرت بالاتر از خداوند میدیم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ن نمیخوام خانوادها دخالت کنن.موندم آروم ش

خب فعلا کاریش نداشته باش باهاش صحبت نکن 

ولی یه نکته سیاستی بهت بگم همچنین موقع هایی به مامانت بگو یه وعده غذا درست کنه و مامان و بابات بهش زنگ بزنن دعوتش کنن 

وقتی اومد سلام بکن ولی اصلا همکلام نشو باهاش فقط تا اونجایی که میتونی ازش پذیرایی کن

گفته از من بالاترن؟من به دلیل اینکه اعتقادی به این چیزا ندارم، هیچ وقت گزندشون بهم نرسیده...حتی تو د ...

نمیگم بالاتر از خداست

ولی خود امام حسینم سرسو بریدن خدا مگه همون موقع چماق برداشت زد تو سر اونایی ک کشتنش.نه.ب مرور ک حتما جواب کارشونو میگیرن.منم‌نگفتم بالاتر از خداست اما خدا خیلی وقتا سکوت میکنه بندش تا اخرش بره بعد میزنه توسرش خیلیاشونم این دنیا پس نمیدن میبرن اونور

نمیگم بالاتر از خداستولی خود امام حسینم سرسو بریدن خدا مگه همون موقع چماق برداشت زد تو سر اونایی ک ک ...

اوکی

هر طور معتقدین ادامه بدین .

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب فعلا کاریش نداشته باش باهاش صحبت نکن ولی یه نکته سیاستی بهت بگم همچنین موقع هایی به مامانت بگو یه ...

در این حد نیستیم هنوز ک رفت امد کنیم اونجوری فقط خانوادها در جریان و انگشتر گرفته

در این حد نیستیم هنوز ک رفت امد کنیم اونجوری فقط خانوادها در جریان و انگشتر گرفته

خب پس دلیل اصلی دعواتون همیت بوده 

الان خانواده هاتون در جریانن ، تو یکی از تاپیکات خوندم ک گفتی رابطه هم ازت خواسته ، تا کی باید انقدر ارتباطتون کم باشه ، ب نظرم به مادرت بگو حتما دعوتش کنه ، خواستگاریت اومده؟ اگه اومده وظیفه هست که مادرتون حداقل یکبار دعوت کنه 

منظورم از ارتباط رفت و امد با خانواده هستش که به مرور باعث سردی در رابطه میشه