2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 137 پست

بیشترازده ساله عروسی نرفتم بخاطرلباس

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطش به تحصیلات رو متوجه نشدم ولی منم برای مجالس لباس خیلی گرون نمیخرمبرای استفاده طولانی یا خاص مثل ...

منظورم این بود فقط برای لباس و آرایشگاه هزینه میکنن نه تحصیلات  و کارو... که باز به خودشون مربوط

ممنون اوپرای عزیزم بابت نظرت❤

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

خوب هرکس با توجه به سطح درامدش خرجمیکنه..حتما برای اونا این پولا پولی نیست متناسب با بودجه و درامدشو ...

اتفاقا بعضی هاشون پول ندارن از شکم خودشون و بچه هاشون میزنن و کلی جنگ و دعوا میکنن که شوهراشون پول بده

دقیقا لنگ همنحالا زنت بگ تو باید ابروشو ببری مرد حسابی!

زنش خودش ابرو خودشو برده، چون قبل شام خونه مادرشوهرم همه می‌دونستن اینا رفتن خرید 😂 احتمالا گفته تا نخری نمیام خونه مامانت 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکی یه لباس پوشیده بود۴۰ملبون اوف اینقد ببخشید ولی زشتو داغون بود حد نداشخیلی از فروشنده ها بخصوص جاهای لوکس تو شهری مثل تهران به بهونه ترک بودن میندازن بهت در هرصورت ما که توان‌ خریدشو نداریم تااین حد گرون

اسی هرکس داره خرج میکنه هرکس هم نداره نمیکنه نه پولش از جیب من و شما میره نه لباسش تن ما میره دنیا ر ...

درسته...

قبلا سخت میگرفتم که من کم نیارم تو مراسم ها

الان مهم نیست همین که لباسم مرتب و شیک باشه کافیه

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

منظورم این بود فقط برای لباس و آرایشگاه هزینه میکنن نه تحصیلات و کارو... که باز به خودشون مربوطممنو ...

خدا بهشون رزق بده 

من اهلش نیستم راستش 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منظورم این بود فقط برای لباس و آرایشگاه هزینه میکنن نه تحصیلات و کارو... که باز به خودشون مربوطممنو ...

عزیزی،😍😍😍

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اول اینکه خرید کردن ربطی به تحصیلات نداره

هرکسی یجور خرج میکنه یکی میبینی تا آرنج دستش النگو واس یه لباس۳۰۰تومنی جونش در میاد بخره یکی میبینی ۳۰تومن میده لباس واس خودش

مثلا اینجا طرف عکس میذاره سرو گردن طلاست ولی واس شب یلدا جونش در میاد خرید کنه بعد میگه خوشبحال این یا اون خب بابا تو میدی النگو طرف به خودش و چیزای دیگه میرسه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

یکی یه لباس پوشیده بود۴۰ملبون اوف اینقد ببخشید ولی زشتو داغون بود حد نداشخیلی از فروشنده ها بخصوص جا ...

لباس زشت گرون زیاد دیدم👍

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

لباس مجلسی برای فامیل درجه یک پیش میاد ولی لباس های بیرونی و..نه!

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!