2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 135 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطش به تحصیلات رو متوجه نشدم 

ولی منم برای مجالس لباس خیلی گرون نمیخرم

برای استفاده طولانی یا خاص مثلاً کفش اینا خب پیش میاد هزینه کنم ولی تا حالا سی تومن نشده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پول داشته باشمم خرج لباس نمیکنم این همه😕

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
بعضی آدم ها ارزش خودشون و کمبودهاشون رو اینجوری جبران می کنن درسته از جیب منو شما نمیره ولی باعث گرو ...

درسته.

و اینکه بقیه اعضای فامیل مجبور میشن برای اینکه تو مجلس خیلی کم تر نباشن به خودشون فشار بیارن و هزینه کنن

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

چرا 😂حماقتشون باهم برابره تفاهم دارن

دقیقا لنگ همن

حالا زنت بگ تو باید ابروشو ببری مرد حسابی!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

آدما با توجه به پیشرفت فکریشون علایقشون تغییر می‌کنه. مثلا من کلا از عروسی رفتن خوشم نمیاد  لباس و میکاپ و دردسر و هزینه های بیخود. دورهمی و خوش گذشته با دوستام رو به همه چیز ترجیح میدم. عاشق شعر و بزم شعر هستم  ولی آدمای بدون مطالعه که هیچ علاقه ای به این چیزا ندارن مجبورم خلا رو با لباس و میکاپ پر کنن و متاسفانه پول مفت بدن به آرایشگرا  پول هایی که شوهرای بیچاره بخاطرش کلی زحمت کشیدن. البته پول شوهر رو باید خرج کرد ولی واسه لباس و میکاپ حداقل باید گذاشت 

درسته.و اینکه بقیه اعضای فامیل مجبور میشن برای اینکه تو مجلس خیلی کم تر نباشن به خودشون فشار بیارن و ...

اتفاقا اینکار بقیه اشتباهه 

مگه چشم و همچشمی داریم برای اینکه کم نباشیم بریم همچین لباسی بخریم 

من لباس مجلسی نگرفتم تا ب حال چون هیچ وقت عروسی نرفتم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !