هستم میتونم برات لیست کنم.یک مثال .یک دونه مثال:والدینم چند میلیارد پولمو بالا کشیدن.بعد که سعی کردم بگم اشتباه شده محسابتتون(نگفتم از قصد کردید)تا دو سال قهر بود پدرم در حدی که سلام میکردم ج نمیداد.با بچه م هم که معصومه قهر بود.
و این فقط یک نمونه است.تبعیض و..هم مثالها دارم کرک و پرت بریزه.از تبعیض باز یک دونه میگم ذیل همون مثال قبل: تو اون شرایط،داداشم باهاشون دعوایی کرد مامانم حالش بهم خورد قلبش مشکل دار شد،بعد با اون تمام مدت آشتی بودن ولی با من قهر بودن.تازه چی؟یک نفر رو خودشون رفتن صحبت کردن بعنوان مشاور مالی.طرف گفت دخترتون راست میگه.ولی بازم با من قهر بودن با برادرم آشتی.
من سی و دو سالمه.به اندازه تمام روزهایی که از مثلا پنج سالگی به بعد یادم مونده میتونم مثال بیارم برات.
ولی ما گربه نیستیم که گربه صفت باشیم و فقط واسه اونی که بهمون لطف میکنه دم تکون بدیم.حداقل برای والدینمون نه.چون پارادوکسش میدونی کجاست؟ بی برکتیش واسه خودمونه و اینجوری باز یه ضربه بزرگتر میزنن بهمون😏
لطفا ریپلای نکن اگر میخوای تو مسابقه «کی از همه بدبخت تره»شرکت کنی و بگی نه...من بدبخت تر بودم و...اصلا من مرفه بی درد،تو بچه بدسرپرست...ولی من یه قانون کلی گفتم.