2777
2789
عنوان

با مادرم قهرم ن شب یلدا رفتم ن روز مادر😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 59 پست
منم نرفتم خیلی ناراحتم خیلی گریه کردم ای کاش نمیذاشت کار به اینجا بکشه

اره واقعا شب یلدا خوابم نبرد وقتی فهمیدم تنها مونده هیشکی نرفته آبجی مجردمم نمونده خونه هرسل من میرفتم 

خدا می‌دونه مامانت توی بچگیش چه چیزایی تجربه کرده که فک می‌کنه باید به پسرش بیشتر محبت کنهدرکش کن و ...

ن مامانم سر چهارتا دختردنیااوردن تو گذشته خیلی حرف شنیده درکش میکنم بخدا همیشه ب داداشم محبت کرده پول داده خدا شاهده ناراحت نشدم ولی الان داره پول منو هم میده داداشم این میسوزونه منو بااینکه خودم احتیاج دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین مشکل رو با زن بابام داشتم هیچ محبتی دریافت نمیکردم وقتی ازدواج کردم همش غصه داشتم ک اگه مامانم بود زنگ میزد بهم حالمو میپرسید و...همش خودخوری تصمیم گرفتم اصلا ازش توقع نداشته باشم نمیگم اسون بود تا تونستم ب این مرحله برسم سخت گذشت بهم اما الان هیییچچچ توقعی ازش ندارم هیچی و اینقدرررر راحتم منی ک قبلا لحظه ب لحظه منتظر تماسش بودم میدیدم زنگ نمیزنه خودم زنگ‌میزدم الان بعضی وقتا میگم خیلی وقته من زنگ نزدم بهش بزار زنگ بزنم ینی هرچی خودتو وابسته تر ب دیگران نشون بدی هم خودت خودتو نابود میکنی هم بیشتر ظلم میبینی 

ن اصلا بغل تو بغل پسرشه

پس اصلا مهم نباشه واست 

خودتو ناراحت نکن عزیزم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ن مامانم سر چهارتا دختردنیااوردن تو گذشته خیلی حرف شنیده درکش میکنم بخدا همیشه ب داداشم محبت کرده پو ...

حالا خدا کنه داداشت نذاره تو کاسه ش که مامانت کامل می شکنه.

پول شما چیه حقوق می‌گیری میده به اون؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مال تو یعنی چی

پدرم فوت شده زمین زیاد داریم ب داداشم میده بعد میبینم من چقدر تو سختی زندگی میکنم از سهم خودم ب خودم نمی‌ده اینم بگم مادر اجاره دوتا خونه حقوق بابامو میگیره احتیاج نداره زمینه رو می‌تونه بین مهمون تقسیم کنه ولی دلش نمیاد ب ما بده فقط میده پسرش من نمیتونم تحمل کنم چون خیلی تو سختی هستم

اره واقعا شب یلدا خوابم نبرد وقتی فهمیدم تنها مونده هیشکی نرفته آبجی مجردمم نمونده خونه هرسل من میرف ...

ای کاش اونها هم یک ذره عاطفه داشتن من شب یلدا تنهایی یه سر رفتم بعد یه تعارف بهم نکردن برای تمام مهمون ها کیک آوردن به جز من وقتی بلندشدم بیام دامادمون توی آشپزخونه یه جوری می‌خورد لپهاش داشت منفجر میشد ..آنقدر دلم گرفت لعنتی ها اینجا خونه بابام 

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

حالا خدا کنه داداشت نذاره تو کاسه ش که مامانت کامل می شکنه.پول شما چیه حقوق می‌گیری میده به اون؟

ن پست پایین توضیح دادم از عروسمون نگم ک زیاد زیاد بی احترامی کرده از سرتا پا باز اگه اون عروس خوبی بود دلم می‌سوخت اتفاقا همینم هست همیشه دکتر و کار گیر کردناش ب شوهر منو اون یکی آبجیم زنگ میزنه داداشم سر بزنگاه موقع پول فقط پیداش میشه

ن پست پایین توضیح دادم از عروسمون نگم ک زیاد زیاد بی احترامی کرده از سرتا پا باز اگه اون عروس خوبی ب ...

متاسفانه تو همه خانواده ها هست ما هم داریم مدارا کن واقعا نمیشه کاری کرد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
😭😭چ بد

منم امروز نرفتم دیدنش هر چی شوهرم گفت برو به خاطر حضرت زهرا برو گفتم بالاخره باید یه جوری ناراحتی خودم نشون بدم دیگه اون از کجا میفهمه من به چه نیتی رفتم 

به خدا دیگه بریدم 

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم