2777
2789

دکتر برام ویتامین نوشت رفت خرید نزدیک یه تومن شد . امد خونه گفت اینم کادوی زور زنت  البته توقع انچنای ازش ندارم .گلم خرید .انقد ذهنم درگیر که به کادوی روز زن اصلا فک نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب آره دیگه. بدن سالم داری با خوردن اونا

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

شاید شوخی کرده

شایدم همون یه تومن را گذاشته بوده کنار برات کادو بخره که مجبور شده دارو بگیره دیگه اینجوری گفته

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

برای من کیک‌اورد داریم‌خونمون باز سازی میکنیم.میگه برات دارم‌کاشی نما میزنم.سیمان میارم.🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🦦

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

برای منم دقیقا همین طور شد 

شنبه شب از مطب دندونپزشکی زنگ زدن گفت وقت کنسلی داریم بیا

منم خدشحال رفتم یه دندونم رو عصب کشی کرد برام

وقتی اومدم حساب کنم گفتم چقدر شد

گفت 5 تومن زنگ زدم شوهرم کارت به کارت کرد اونم گفت اینم. مادوی روز زن😕 ضد حال خوردم واقعا تو بی‌پولی زیاد بود خجالت کشیدم 

ولی کم نیاوردم گفتم خرج دوا و درمون جز نفقه حساب میشه نه هدیه

ولی مار از کار گذشته بود