2777
2789
عنوان

بیاین بگین شما هم کادو نگرفتین تبریک هم بهتون نگفتن کمتر غصه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 98 پست
من کلا همسرم از اول مدلش این بود برا سالگرد ازدواج گل و کیک برا تولد هم کیک و کادو دیگه روز زن و ولن ...

برا منم ولنتاین و تولد میگرفت سالگرد ازدواجو روز زن و اینا تعطیل منم عادت کردم چرا سخت بگیرم و زندگی رو تلخ کنم ب کاممون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
عزیزم حالت رو کاملا درک میکنم .....من دوبار ازدواج کردم هیچ وقت کادو نگزفتم همیشه حسرتس به دلم موند

قشنگم امیدوارم روی خوش زندگی رو ببینی من شوهرم خوب خرج میکنه خوب امکانات زندگی فراهم میکنه از همه چیز بی نیازم ولی نه محبت کلامی داره ن رفتاری نه مهری....سرد سرد ی عابر پیاده بیشتر براش مهمه تا من....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا منم ولنتاین و تولد میگرفت سالگرد ازدواجو روز زن و اینا تعطیل منم عادت کردم چرا سخت بگیرم و زندگی ...

اره بابا بیخیال خب نخره واقعا چیز جدی نیست بنظرم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید
اره بابا بیخیال خب نخره واقعا چیز جدی نیست بنظرم

باور کن اینجوری قبول کردن باعث میشه کمتر حالمونم بد بشه و رو روابط و احساساتمون تاثیر منفی بزاره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
باور کن اینجوری قبول کردن باعث میشه کمتر حالمونم بد بشه و رو روابط و احساساتمون تاثیر منفی بزاره

دقیفا

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید
قشنگم امیدوارم روی خوش زندگی رو ببینی من شوهرم خوب خرج میکنه خوب امکانات زندگی فراهم میکنه از همه چی ...

قربونت بشم عزیزم درکت میکنم ....

من حتی امکانات هم اینطور نیست ، دلم میسوزه از اینکه انگار فقط برا دخترش زندگی میکنه ، اینجا هم میگن تو به اون بچه حسودی میکنی 

مهم نیست دیگه امشبم مثل بقیه شبا غصه هامو میخورم بعدشم میخوابم 

ل⁩

منم ن خرید ن تبریک گفت اما ب مامانش تبریک گفت و واسش کادو خرید منم دلم خواست خو ...تازه ۴ روز دیگه ...

وای چقدر درکت میکنم عزیزم ....

انشالله یه روز خودت انقد برا خودت خرج کنی که چشمت به اون نباشه 

ل⁩

ممنون از جمله های قشنگت 💗منم همیشه سعی میکنم پسرم یه مرد واقعی بار بیاد انشاالله همینطور هم بشه 🌺

مطمعنم همینطور میشه❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی ارزومدم 

در پناه و صحت و آرامش باشید❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بیشتر ببینید