2777
2789
عنوان

واقعا دلم گرفته می‌خوام بمیرم

86 بازدید | 13 پست

سه ماهه ازدواج کردیم ولی زندگیمون روز به روز بدتر میشه بخصوص بعد ازدواج 

تلاش میکنم رابطه رو درست کنم ولی نمیشه

الآنم حسابی دعوا کردیم

خسته شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم باهاش 

ولی از طرفی خانوادم دق میکنن میمیرن از حرف مردم مریضن 

چیکار کنم بخدا خسته شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دو نفر با اعتقادات متفاوت با سلایق و افکار متفاوت با تربیت خانوادگی متفاوت میان زیر یک سقف و قراره برای یک عمممممممر کنار هم زندگی کنم خیلی سخته

اوایلش دعوا هست جنگ هست تا کم کم همه چی دست تون بیاد

نگران نباش

گذشت کن و صبوری عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کاش منم به اونیکه میخام برسم حتی اگه پشیمون شم از داشتنش بخدا من حاظرم برسم ولی ازش کتک بخورم

من سنتی بود خواهر عشق و عاشقی نبود که 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
همش سرش تو گوشیه

سرش تو گوشی نباشه جایگزینش چیه؟؟چی بهش اون حس خوب گوشیو میده؟

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
نمیدونم

خب باید پیش تو حس خوب داشته باشه کیف کنه بشینین حرف بزنین با شوخی فیلم ببینین بازی دونفره کنین و...لطفا کتاب بخون کتاب زنان زیرک

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
مخم نمی‌کشه خیلی چیزا بخدااا خیلی چیزا

خب عزیزم اومدی اینجا مشورت بگیری دیگ بگو ولی اینم بهت بگم ک اوایل ازدواج خیلی اذیت کنندس وطبیعیه اینجور دلخوریا اصلا ب طلاق اینا فکر نکن این حرفا رو نزن میدونم سخته منم گذشتم ازش