2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست
من فعلا توش سیب زمینی زیاد سرخ کردم با ی مدل سوسیس پنیری پیتزا و کیک خیلی خوب و عالیه فقط باید زیاد ...

من سیب زمینی میریطم ترد نمیسه نرمع

یا بادمجون اصلا طلایی نمیشه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
من سیب زمینی میریطم ترد نمیسه نرمعیا بادمجون اصلا طلایی نمیشه

از قبل بزار داخل سرخکن گرم بشه مثل توستر ک از قبل روشن میکنیم تا گرم بشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا توش سیب زمینی زیاد سرخ کردم با ی مدل سوسیس پنیری پیتزا و کیک خیلی خوب و عالیه فقط باید زیاد ...

میکم سرخ کن من المنتش نگاه کردم پر روغن بود یهو متوجه اش شدم چکار کنم پاک بشه. همینجور روغن چسبیده به سقف و المنتش

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

میکم سرخ کن من المنتش نگاه کردم پر روغن بود یهو متوجه اش شدم چکار کنم پاک بشه. همینجور روغن چسبیده ب ...

بزار وقتی ک خاموش کردی سرد بشه کامل بعد با مسواک نرم با شوینده تمیزش کن بعد بزار کامل خشک بشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

فیلیپس داری

مایه کیک رو چطوری میزاری؟

قالب اماده استفاده میکنی؟ چه جنسی؟

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
فیلیپس داریمایه کیک رو چطوری میزاری؟قالب اماده استفاده میکنی؟ چه جنسی؟

ویلز دارم انگلیسیه 

گاهی خودم اماده میکنم گاهی پودر کیک اماده قالبم الومینیوم گذاشتم سفال گذاشتم قالب کاپ کیکم گذاشتم مشکلی نیست 

فیلیپس داریمایه کیک رو چطوری میزاری؟قالب اماده استفاده میکنی؟ چه جنسی؟

ویلز دارم انگلیسیه 

گاهی خودم اماده میکنم گاهی پودر کیک اماده قالبم الومینیوم گذاشتم سفال گذاشتم قالب کاپ کیکم گذاشتم مشکلی نیست 

بزار وقتی ک خاموش کردی سرد بشه کامل بعد با مسواک نرم با شوینده تمیزش کن بعد بزار کامل خشک بشه

با چه شوینده ای؟؟ مثلا مایع ظرفشویی بریزم رو سر مسواک بعد بیارم قسمت‌های چربی چسبیده بعد با پارچه پاکش کنم؟؟؟ اینجوری؟؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏