2777
2789
عنوان

بیاین بگین شما هم کادو نگرفتین تبریک هم بهتون نگفتن کمتر غصه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 98 پست
تایپیکتو خوندم گلماول اینکه زنا وقتی حامله میشن مردا مزخرف میشن و بعد زایمان هم دچار افسردگی پس از ز ...

من همه رو از چشم پدر شوهر لعنتیم میبینم که پسراشو بد بار آورده 

مرد سالار فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا سوالی ک‌من از خودم‌ میپرسم واقعا چراااااااا 🥲هرچی بساز تر بدبخت تر

در صورتی ک میدونم چ زحمت هایی برای خانواده ش کشیدم و میکشم و با ی دست لباس اومد خواستگاریم الان به بهترین جاها رسیده.یعنی من نا زن بودم موجود بی مصرف توی زندگیش بودم؟همه اینستا و اخبار واتساپ میگن روز زن روز مادر یعنی این هیچ نشنیده؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دخترش( دخترخونده منه )

برامن امسال ر ی ده ن کادو سالگرد داد بهم ن تولد ن روز زن اخرش ازحرصم امروز گریه کردم گفت فردا برات میخرم قسم میخورم حالا قسم خورده ببینیم میخواد چ گ وهی ب سرمون بزنه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من همه رو از چشم پدر شوهر لعنتیم میبینم که پسراشو بد بار آورده مرد سالار فقط

دقیقا تو خونواده شوهر منم همین وضعه

چون پدر شوهرم پنج تا پسرن اصلا دختر ندارن

بچه هاشم چهارتا پسرن بدون خواهر

برای همون اینجوری شدن

اصلا رفتار با زن رو بلد نیستن

خود مادرشوهرمم مثل مردا رفتار میکنه

دقیقا با همین کارا و بکنم ولی خیلی دلسوزی میکنم حماقت مخض

اگر ندی یکی دیگه میده...خرج نکنی یکی دیگه میکنه پس خرج کن و‌ ب روش های مختلف ازش پول بگیر و پس انداز کن برای خودت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

شوهرم شیرینی خرید و تبریک گفت ..۲۳۰۰  هم شهریه دانشگامو داد امروز ولی کادو هیچی ....ته دلم دوست داشتم گل بخره برام

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
بهترین کار

من کلا همسرم از اول مدلش این بود برا سالگرد ازدواج گل و کیک برا تولد هم کیک و کادو دیگه روز زن و ولنتاین و این مناسبتای غیره هیچی

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

منم ن خرید ن تبریک گفت اما ب مامانش تبریک گفت و واسش کادو خرید  منم دلم خواست خو ...تازه ۴ روز دیگه هم تولدمه قسم میخورم هیچی برام نمیگیره ولی دیگه ...زندگیه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏