2777
2789
عنوان

طلاق میخوام بگیرم از شوهر روانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست
نمی‌دونم ! جای تو نیستم ولی ازینجا اگه بخوام بگم ، طلاق گزینه بهتریه اگه میدونی بدتر نمیشه برات

خونه پدری هم سخته با ۳ تا خواهر برادر و نامادری اما خب من ۲۳ سالمه تا ۲۰ سال دیگه ام وقت دارم ازدواج کنم و یه آدم خوب پیدا کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردی که اخلاق نداره همون نباشه بهتره اینکه دیگه بی مسیولین و خود شیفته .... خوب فکر کن اگر بعد از طل ...

سنتی بودیم ،اینا هم خیلی دروغگو و نقش بازی کن بودن بعد عقد ۱۰۰ درجه عوض شدن ،منم هی میترسم میگم شاید خوب بشه

اینکه هیچی نداره اینهمه اممورد داره آره جداشو

دقیقا زبونتو بیار ماچ کنم ،همه همینو بهم میگن ،همه میگن هرکی ی چیزی داره این هیچی نداره ،نه اخلاق نه پول نه خونواده خوب نه عشق و محبت 

خونه پدری هم سخته با ۳ تا خواهر برادر و نامادری اما خب من ۲۳ سالمه تا ۲۰ سال دیگه ام وقت دارم ازدواج ...

همیشه هم بعد از طلاق ازدواج خوب صورت نمیگیره 

اگر بخوای به این امید طلاق بگیری 

جدی میگی ؟شما چکار کردی با شوهرت؟نه بابا گور بابای استایلش تا ۷۰ سال آدم قراره با استایل زندگی کنه؟! ...

من میسازم الان ۷ ساله ازدواج کردم بچه ندارم

اصلا واسم مهم نبود با کی لاس میزنه و میگرده تا اینکه یهو hpv گرفتم یعنی فکر نکن بسازی همینطور میمونه بلایی که فکر نمیکنی سرت میاد

دقیقا زبونتو بیار ماچ کنم ،همه همینو بهم میگن ،همه میگن هرکی ی چیزی داره این هیچی نداره ،نه اخلاق نه ...

😘عزیزدلمی

خب پس جداشوازش عزیزم

خودتونجات بده بلکه به ارامش برسی والا الهی شکربچم نداری

فکر می کنم دودل هستی خوب فکر کن بهش عجولانه تصمیم نگیر پس

دودلم میترسم هی میگم نکنه اشتباه کنم 

نکنه درست بشه 

نکنه بعدی ازین بدتر بشه 

نکنه کلا دیگه ازدواج نکنم 

نکنه پشیمون بشم