2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 35631 بازدید | 574 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی یه زن طلاق میگیره یعنی راهی نداشته که با طرف سازش کنه و بدترین حالت ممکن اینه خانواده زن پشتش ن ...

وقتی یک زن تو خونه خودش هم آرامش نداشته باشه، دوری و نبودن شوهر به اندازه کافی سخت هست حالا فکر کنید یک آدم دیگع هم باهات زندکی کنه و باهاش احساس راحتی نداشته باشی، 

قرار نیست بخاطر بی پناهی اون خانم، اسی هم بی پناه و آواره بشه.

آره اون خانم باید با توجه به وضعیت فرداش، طلاق می‌گرفت، باید حسابی سبک و سنگین‌ میکرد و بعد جدا می شد.

انسانیت از بین نرفته ، این خانمم به اندازه کافی لطف کرده، داره زندگیش بخاطر این مهمان ناخوانده میپاشه، 

هر چیزی اندازه داره.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گفتم اول چک کن ببین چیزی بینشون نباشه

مطمئن باش چیزی بینشون میشه حالا یه ماه دیگه یه سال دیگه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
من راهم دوره نمیتونمبخدا مرگ برای همه هستش

خوب راهت دور باشه چه ربط به خونه گرفتن براش داره بیا یه خونه براش بگیر و برو هر ماه هم یه مبلغی بزن به حسابش

اگر گ فتیش هم می بریش پیش خودت دیگه قرار نیست هی بری و بیای

مگه من میگم مرگ واسه بقیه نیست بله برای همه هست ولی اصلا چه ربط داره هی میگی اینو

الان بهترین کیس شمایز چرا یه حرکتی براش نمی کنی خوب

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پیرزنه میگه با طبقه بالایی نشستیم غیبتتو کردیم نکنه شوهرت صیغش کرده چرا زن جوان تو خونت گزاشته بمونه ...

آخه اسی تو واقعا امروز حرص من رو در آوردی ....

آخه این خانم به شما چه که تو تاپیک قبلتم گفتی به همسرت گفتی براش خونه بگیرت 

یا با چمدوناش پشت در بوده راهش دادی 

الانم دیر نیست یه بهونه جور کن بندازش بیرون ولی بعد از اینم مراقب همسرت باش

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
شما انسانیتو تو چی میبینی تو این ک به ریشت بخندن یا این ک دستی دستی زندگی خودشو خراب کنه واسم جالبه ...

زورم از این میگیره دوتاخاله داره چندتا پسرخاله همشونم فامیلی ازدواج کردن کسی راهش نمیده من اصلا از یه قومیت دیگه ام آوارش کردن سرزندگی من بیشرفا امشب یکم فکر کردم من چقدر اسکولم

من رفتمولی براش دعا میکنم

دعاتو برای خودت نگه داره اصلا چرا نمیری خودت بگیرش مثل این ک خیلی ادم مثبتی هستی یه بی پناه هم پناه میدی 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
من رفتمولی براش دعا میکنم

دعا نمیخواد خونه بگیر براش

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
وقتی یک زن تو خونه خودش هم آرامش نداشته باشه، دوری و نبودن شوهر به اندازه کافی سخت هست حالا فکر کنید ...

اگه قضیه خیانت قاطی ماجرا نمیشد مسأله چیز دیگه ای بود

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
عزیزم سرپناه داره ولی نمیره ۵ تا داداش داره پدرومادرداره اسی من جات دارم حرص میخورم راستی کار شوهرت ...

میخواد تهران بمونه بره خونه بگیره چرا آوار زندگی دیگران شده

چطور روش میشه بمونه واقعا

اسی باید زنگ بزنه به داداش وپدر این خانم بگه بیاین دخترتونو ببرید

میخواد تهران بمونه بره خونه بگیره چرا آوار زندگی دیگران شدهچطور روش میشه بمونه واقعااسی باید زنگ بزن ...

حس میکنم تاپیک فیکه

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪