الانک نفس تنگی ام دارم نه نشسته راحتم نه دراز کشیده
انقد استرس دارممممم
اگه میدونین راهنماییم کنین چجوری زایمان طبیعی راحت تری داشته باشم
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بچه کوچیک ۱۰ ماهه دارم تو خونه انقد دنبالش میدوام پاهام تا شب دیگه میشکنه کشاله های رونم لگنم
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
اصلا استرس نداشته باشکلی هم کیف دارهسجده زیاد برو به قرارگیری درست جنین کمک میکنهروز زایمان تکنیک ت ...
تجربه زایمان طبیعی داشتی؟
عزیزم اولا بهت تبریگ میگم دوما اینو یادت نره که خدای که بهت این نعمتو داره خودش هواتو داره،بعدشم اینکه زایمان هرکسی فرق داره و قرار نیست همه مثل هم باشن پس هرچیزی رو که تاحالا شنیدی بزار کنار و به خدا توکل کن ،پیاده روی کن،و موقع زایمان به حرف دکترت گوش کن و به جای حرف زدن و اتلاف انرژیت فقط فقس عمیق بکش و باهاشون همکاری کن که زودتر زایمان کنی ،این دردام که گفتی معمولا طبیعیه چون دیگه آخراشه ولی بازم به دکترت بگو
ميگذره احتمالا وزنت زياد بالا رفته من زايمان بدون درد كردم سر جفتشون خوب بود
یعنی اصلن احساس نکردی؟
درد و فشارو؟