2777
2789
عنوان

طلاق میخوام بگیرم از شوهر روانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست
یعنی چی یعنی میگی بعدی ازین میخواد بدتر بشه؟

ممکنه بدتر هم بشه 

همه که بعد از طلاق خوشبخت نمیشن 

خیلیا بدبخت تر هم میشن 

بهتره قبلش یه مشاوره برید 

نه اینکه سریع طلاق بگیرید 

شاید شوهرتون تغییر کرد 

این که دست بزن داره 

ولی میگید محبت کلامی زیاد داره رابطه خیلی خوبی داریم 

فکر میکنم تغییر کنه 

ولی همیشه طلاق آخرین راه هست 

یه مشاوره برید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو مشاوره هرچی گفت انجام بده زندگی با آدم خودشیفته خیلی سخته بعد طلاقم خیلی سخته

مشاورم داریم میریم ،اونام میگن ببرش مشاوره دارو مصرف کنه واسه عصبی بودنش ،خودتونم کلی برین زوج درمانی شاید درست بشه 

الان زوج درمانی داریم میریم ولی دارو قبول نکرده مصرف کنه فعلا ،اما میدونی بینمون هیچ حس دوس داشتن و عشقی نیست ،اصلا باهم حرف نمیزنیم، از حرف زدن باهم لذت نمیبریم

همسر منم مثل همسر شماستخودشو خانوادش کاری کردن با خودمو بچه هام ... ک الان دچار انواع بیماری های روح ...

الهی برو حتما روانشناس وگرنه مشکلات روحی کم کم ک بمونه شدیدتر میشه آدمو از پا درمیاره حتما زیر نظر روانشناس باش

،ازدواجی ک خراب از اول خراب ،منم میترسم بچه بیارم وضع ازینم بدتر بشه اون‌موقع طلاقم نمیتونم بگیرم 

الان ی بام و دوهوام

مشاورم داریم میریم ،اونام میگن ببرش مشاوره دارو مصرف کنه واسه عصبی بودنش ،خودتونم کلی برین زوج درمان ...

خدا خودش کمکت کنه دخترم 23 سالگی یه ماه عقد بود شوهرش عصبی بود خود شیفته بود مهریشو بخشیدیم جدا شد الان 29 سالشه هنوز ازدواج نکرده 

من میسازم الان ۷ ساله ازدواج کردم بچه ندارماصلا واسم مهم نبود با کی لاس میزنه و میگرده تا اینکه یهو ...

ای وای 

خب جداشو عزیزم 

ما زنام حقمون ی زندگی خوب و ی شوهر خوب و خوش اخلاق و آدم حسابی هست ،آخه کلی آدم تو دنیا هست چرا بمونی با ی مریض روانی خودتو نابود کنی حرفی بخدا 

منم همش میترسم ک نکنه بعدی ازین بدتر باشه ،نکنه درست بشه این ،نکنه کلا نتونم ازدواج کنم 

نه پای موندن دارم نه پای رفتن ،دودلم

الهی برو حتما روانشناس وگرنه مشکلات روحی کم کم ک بمونه شدیدتر میشه آدمو از پا درمیاره حتما زیر نظر ر ...

آره عزیزم دارم میرم . دقیقا همینطوره اگ نرم ک میمیرم 

قربون محبتت ک خواهرانه راهنمایی ام کردی مهربان 😚

ای وای خب جداشو عزیزم ما زنام حقمون ی زندگی خوب و ی شوهر خوب و خوش اخلاق و آدم حسابی هست ،آخه کلی آد ...

خوب رفتم دقیقا وکیل همینو گفت شاید بعدی هم یه اخلاق بدی داشت و اگه گله کنی میگن مشکل از خودته

کلا دیگه دور هرچی مرده خط کشیدم خانوادم موافق طلاق نیستن

طلاق واقعا پیچیده هست باید سیستم حمایتی قوی داشته باشی

اول جایی برای موندن بعد طلاق بعد حقوق کافی و خانواده خوب و حمایتگر

خوب رفتم دقیقا وکیل همینو گفت شاید بعدی هم یه اخلاق بدی داشت و اگه گله کنی میگن مشکل از خودتهکلا دیگ ...

دقیقا ،منطقی باید تصمیم بگیریم ، ولی اگه بریم سرکار دستمون تو جیب خودمون باشه نه منت خانواده نه اذیت شوهر تحمل نمیکنیم

خدا خودش کمکت کنه دخترم 23 سالگی یه ماه عقد بود شوهرش عصبی بود خود شیفته بود مهریشو بخشیدیم جدا شد ا ...

چرا ازدواج نکرده ؟

خب بره تو اجتماع بره سرکار بره دانشگاه