2777
2789
عنوان

آجیایی ک از آی وی اف کردن و بتاشون پایین بوده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 71 پست
الهی امینبرا همه چشم انتظارا هرچی صلاحشونه بشه حالا اگه مثلت هم بشه تا ۳ماه هپارین میزنیم فک کنم من ...

🤭🤭 چ کنیم دیگه .. الهی ثمره ش رو سال دیگه بغل بگیرید بسلامتی 😍😍😍 دختر پسر هم باشن و سالم و تپل مپلی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله فردا با همسرتون با خبرای خوب برگردبد از ازمایشگاه 😍😍😍😍😍😍 ممنونم عزیزم من این ماه می ...

انشالله ب امید خدا 

استرس نداشته باش اصلا و امیدت ب خدا باشه من تنها کاری ک کردم همین بود

اره دکترم همه رو‌مینوشت برا ازمایش جلسه دوم ازش پرسیدم گفت من خودم وضعیتت رو دیدم و لازم نمیدونم از ...

یعنی برای شما ننوشت فقط؟ 

بازم ازتون ممنونم جواب دادید سوالاتمو .. اخه بعضی از کسایی که تجربه دارن زیاد راهنمایی نمیکنن .. من خودم هر تاپیکی بدونم کمکی ازم بر میاد و تجربه م بدرد میخوره شرکت میکنم .. مخصوصا درمورد ازمایشا و پاپ اسمیر و .. 😅

❤️❤️❤️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

انشالله ب امید خدا استرس نداشته باش اصلا و امیدت ب خدا باشه من تنها کاری ک کردم همین بود

چشم مهربون 😍😍

🤭🤭 چ کنیم دیگه .. الهی ثمره ش رو سال دیگه بغل بگیرید بسلامتی 😍😍😍 دختر پسر هم باشن و سالم و تپل ...

هر چی باشه صحیح و سالم باشه خدا برا خودش بنده درست میکنه ما فقط نگهداریش رو میکنیم ولی دختر باشه😍

لباس های رنگی تل و گیره رنگی و مدل ب مدل😬😍

هر چی باشه صحیح و سالم باشه خدا برا خودش بنده درست میکنه ما فقط نگهداریش رو میکنیم ولی دختر باشه😍لب ...

😍😍😍 گفتم از هر دو جنس باشن خیلی خوبه .. اره خدایی برای خوشگل کردن دختربچه ها کلی چیزای گوگولی هست 

یعنی برای شما ننوشت فقط؟ بازم ازتون ممنونم جواب دادید سوالاتمو .. اخه بعضی از کسایی که تجربه دارن زی ...

اره والا برا من ننوشت اصلا عکس رنگی نوشت ک از روز ۸ تا ۱۰ پریودیم برم روز ۱۰ پریودم هم سونو داشتم پیشش رفتم گفتم امروز هم میرم عکس رنگی یه بار دیگه خودش سونو کرد گفت اونم لازم نیست فک نکنم لوله هات بسته باشه یا لگنت ایراد داشته باشه دکترمم خیلی شوخه گفت دختر ب این خوشگلی ک شوهرش هر شب به به چه چه میکنه فک نکنم درونش ایراد داشته باشه

اره والا برا من ننوشت اصلا عکس رنگی نوشت ک از روز ۸ تا ۱۰ پریودیم برم روز ۱۰ پریودم هم سونو داشتم پی ...

😂😂😂😂وایی 😂😂😂😂

عکس رنگی برا من خیلی دردناک بود .. اگر صلاح ندیده برید پس بهتر .. البته کسایی ک لوله شون باز باشه درد انچنانی نداره براشون 

هرچی خدا صلاح میدونه ممنونم بابت انرژی و دعاهای خیرت😘

قربونت مامان اینده 😍

شما میری انتقال یا پانکچر؟

میرم برا شروع تازه .. یعنی فکر کنم سونو میشم و داروهامو میگیرم دوهفته بعدشم تخمک کشی