2777
2789
عنوان

دیشب با دختره که دوستش دارم چت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 95 پست
احتمال زیاد بهت میگه روز زنهروز من نیست ! بهش بگو چطور خانوم ها روز دختر رو برای خودشون میدونن شما ا ...

آره این خوبه البته شخصیت دختر چجوریه ؟ 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش اینم بگم 

وقتی طرف مقابل ایموجی خنده و لبخند و .. گذاشته 

تو ام باید ایموجی بزاری 

درسته تو پشت چت نیش تا بنا گوش بازه 😂ولی این خنده رو باید تو چت نشونش بدی 

تا متوجه بشه که باهاش احساس راحتی داری و ... 

وقتی طرف می‌خنده تو ام دو تا خط بخند ! 

آیا ندیدی اینجا میان تاپیک می ذارن که پسره دو تا قلب تو چت گذاشته یعنی منظوری داره؟ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

نههه، اینجوری دختره فکر میکنه از اون پسرای اویزونه. باید جنتلمن بازی در بیاره و نشون بده خیلی مغرور ...

ددقیقا

اصلا نباید محل بده

تا اینقد هم ک پیش رفته زیادیه

کاربری دست ۲ نفره ✅️

آره این خوبه البته شخصیت دختر چجوریه ؟

متوجه سوالت نشدم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

داداش اینم بگم وقتی طرف مقابل ایموجی خنده و لبخند و .. گذاشته تو ام باید ایموجی بزاری درسته تو پشت چ ...

من طرف تو اینستا فقط چت کردم که اونم سوال پرسیدم اونم واسم دوتا قلب گذاشت اونم قرمز تا دوروز اشک شوق میرختم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁