2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 54 پست
😂از عملت راضی هستی؟ الان اوکیه مشکلی نداری؟ من یک چشمم 1 یکی 1.5 با همین شماره احساس میکنم 5 قدم جل ...

نه بابا واقعیتو میگم

من که صبح ب صبح اول با عینکم سلام علیک میکردم 

لازک ک کردم راحت شدم

فقط3روز درد کشیدم همین

البته من خیلی بد میخوابم و وول میخورم ی بار دستم خورد ب چشمم 

چشممو زخم کردم ولی با این حال ی هفته ای خوب شدم رفتم سرکار

الانم شماره چشمم صفره

خشکی چشم هم نداشتم

عملم 5دقیقه بیشتر طول نکشید

😂از عملت راضی هستی؟ الان اوکیه مشکلی نداری؟ من یک چشمم 1 یکی 1.5 با همین شماره احساس میکنم 5 قدم جل ...

اگه ب عینک عادت کنی خیلی بده

من شماره چشمم3بود

فقط سرکلاس یا تلوزیون دیدن عینک میزدم

در طول روز همه چیو بدون عینک میدیدم

ولی بعدش دیگه ی سره عینک زدم

ی دقیقه برمیداشتم عینکو همه چیزو محو میدیدم

خیلی بد بود

دیگه همینجوری تا6پیش رفتم😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا واقعیتو میگممن که صبح ب صبح اول با عینکم سلام علیک میکردم لازک ک کردم راحت شدمفقط3روز درد کش ...

منم همینم یه جوری شده همه چیمو مدیون عینکمم و یه بار با خودم میگفتم عینکم تنها دوست خوب منه 😂🥰

کِی دستت خورد به چشمت و زخم شد همون روزای اول یا بعدش که از عمل گذشته بود؟! الانم مراقبتی مثل قطره اینا داری؟ اذیت نیستی دیگه؟ چشمت حساس نیست؟ 

واقعا تاثیر داره پس

من نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم این عمل باعث میشه به قبل برگردم. از طرفی با اینکه مامانم میگه عینک زیبایی صورتتو گرفته من عاشق عینکمم انگار وابستش شدم نمیدونم چطوری باید بزارمش کنار بعدا 😂🤦‍♀️

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

اگه ب عینک عادت کنی خیلی بدهمن شماره چشمم3بودفقط سرکلاس یا تلوزیون دیدن عینک میزدمدر طول روز همه چیو ...

منم شماره عینکم 25 صدم بود عادت کردم

همینجوری تا یک و یکو نیم پیش رفتم 😂🤦‍♀️

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

انگار مجبورید عینک بزنید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اره نمره چشمم صفر شدهیک سال میگذرهمن عینکم شماره ش5بود ولی چشمم شماره ش شده بود6دیگه ی دفعه ای تصمیم ...

عزیزم من شماره چشمم پایینه ولی استیگمات اذیتم میکنه بنظرت میتونم عمل کنم؟بعد تا چندوقت باید عینک دودی زد؟و با وجود عمل بازم ممکنه چشم ضعیف شه؟چقدر ازت پول گرفت؟

به نظرت مجبور نیستن؟

نه

چون به نظرم چهره ی آدمو تغییر میده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اونوقت که نمیبینن چی؟

دیگه از شماره ی ۵ به بالا نمیبینی

پایین باشه میبینی فقط تاره و کم کیفیت

اره بهشون بگی برات فشرده ش میکنن خیلی نازک میشهدکترت درست گفته لنز نذار هم استیگمات میارههم باعث ناز ...

ببخشید گلم میدونی اگه یه نفر بخاد عمل کنه ولی شماره چشمش ثابت نمونه هیچ راهی هست عمل کنه؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!