2777
2789
عنوان

دیشب با دختره که دوستش دارم چت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 94 پست
من که میگم به دخترای مذهبی درخواست دوستی بده خوب نیست چون فکر میکنن حتما از ایناس که دائم با یکیه و ...

هر چقدر مذهبی هم باشه 

صحبت کردن با پسر رو بد نمیدونه که تو پی ویش گفته و خندیده پس جای صحبت های عادی و نرمال هست 

واسه درخواستی دوستی دادن هم خیلی زوده ! 

قرار نیست حتما درخواست دوستی بده 

صحبت های ملایم و عادی گاه گاه به اندازه کافی با مغز این دختر بازی می‌کنه که مقاومت های احتمالی رو از مسیر برداره ! 

البته با رعایت چهارچوب درستی با هم آشنا بشن  و از یه جایی بعد دیگه درخواست دوستی و آشنایی و .. مطرح میشه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

هر چقدر مذهبی هم باشه صحبت کردن با پسر رو بد نمیدونه که تو پی ویش گفته و خندیده پس جای صحبت های عادی ...

نمیدونم والا، به نظر من با خانواده در میون بزارن اول بهتر باشه .

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم والا، به نظر من با خانواده در میون بزارن اول بهتر باشه .

نسبت به گفته ی اسی ، خونواده حساس هستش! 

فکر میکنن دختر مردم میخواد گول بزنه ! 

یعنی اعتماد ندارن به این پسر ، 

این پسر باید خودش رو تو خونه ثابت کنه اول 

چون بحث حساسیت نیست بحث اعتماده 

چهار روز دیگه با هرکس ازدواج کنه 

دخالت خونواده زندگی رو خراب می‌کنه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بذارین ته رابطه رو اسپویل کنمالبته بستگی داره به حد مردونگی هر نفرحالا خلاصه...

واییی خدا این پروفایلش نشون میده بچه است پسر که😐😐🤦‍♀️واقعا به دلت خدا صبر بده 

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲