2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب کاملا درسته

ب شرطی ک در راستای چیزی ک میخای تلاش کنی

اگ نه صد سالم بشینی فقط تصورش کنی هیچ اتفاقی نمیفته

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بله تا الان به تمام خواسته هام رسیدم حتی فرزندانم حتی جنسیت بچه هام ماشینی که دارم و... 

هرچی دارم با قانون جذب و فکر مثبت

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
با کدوم تکنیک؟

من هرچی رو که میخوام ایتقدر برای رسیدن بهش راه پیدا میکنم که بهش میرسم البته با کمک خدا 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
چجوری یکم راهنمایی کن گلم

به خدا نمیدونم چه جوری بهت بگم

فکرم هیچوقت منفی نیست چیزی رو که بخوام هرگز به نبودنش و نرسیدن بهش فکر نمیکنم و اون وسیله و حالا هرچی رو کنار خودم حسش, میکنم تا برسم بهش حتی اگر کسی از نرسیدن و نداشتن و نتونستن حرف بزنه دعواش میکنم و از نظر من هیچ چیزی غیر ممکن نیست ادم هرچی بخواد میتونه بهش برسه 

باورت میشه من از زیر صفر خیلی زیر صفر نمیدونم با چه کمکی الان همه چی دارم به هرکی میگم تعجب میکنه که مثلا پولش از کجا اومده گاهی خودمم میگم واقعا چطور پولش رسید اما اون زمان که دارم برای هدفم تلاش میکنم تمام راهای رسیدن بهش رو پیدا میکنم از راه درستش و وقتی به دستش میارم ایتقدر برام لذت بخشه که خودم به خودم افتخار میکنم البته کتاب قانون جذب و موفقیت هم بخون