2777
2789
عنوان

همه ایرانی ها یکی از دوازده اختلال شخصیت رو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست
نه ببین اختلال روانی با اختلال شخصیت متفاوته اختلال روانی متل افسردگی یا دو قطبی هست که اتفاقا اینها ...

بله درمان ندارن کسایی که اختلال دارن ولی همه اختلال شخصیت ندارن 

اختلال شخصیت تو میگی خودشیفته داری خودشیفته هر دقیقشون صرف رسیدگی به خودشون میشه دائم تو اجتماع و در جهت خودنمایی هستن تو اینجوری هستی؟؟ 

عزیزم کسی که یکی دو مورد از ویژگی های اختلال شخصبت رو داشته باشه نمیتونی بهش برچسب بزنی بلکه باید بگ ...

متوجه هستم و من خودم یکی اش رو دارم مادرم اختلال خودشیفته داره و من این سالها زجر کشیدم و خودمم همینجور هستم اما ورژن ملایم تر مادرم و حال داغونی ام بخاطر اینه با گسری که فکر میکردم بالاخره همونه که میخام با توجه به کتاب اونم خیلی به این اختلال نزدیکه تقریبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین اختلال روانی با اختلال شخصیت متفاوته اختلال روانی متل افسردگی یا دو قطبی هست که اتفاقا اینها ...

اختلال شخصیت توی زمانه ی الان قابل درمانه عزیزم

کلی شیوه درمانی برای اختلال هست 

طرحواره درمانی

شناخت درمانی

رفتار درمانی

کوچینگ

معنادرمانی

واقعیت درمانی

و ...

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

نه درمان ندارن با این درمان ها فقط یه کوچولو کنترل میشن

تا جایی که دیدم درمان شدن

غیر خودشیفته که خودش نمیاد برای درمان

حتی روش های هیپنوتیزم برای مورد های شدیدترش هست

یمدت تبلیغ روانشناس رو میکردم و میدیدم افراد وضعیتشان چطوریه توی درمان و ...

حقیقتا بعضی روانشناس های ایرانی چیزی به عنوان درمان نمیشناسن فقط خاطرات رو بالا میارن 

مورد بوده ۳ سال میرفته طرف ورود کرده بوده خاطراتش رو آورده بالا بعد فقط هر سری عکس نشونش می‌داده

هیچ گونه پیشرفتی نداشته

شاید برای اینه میگن درمان نداره

وگرنه خب پس روانشناس ها چی رو دارن درمان میکنن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

دختر به خودت برچسب نزن اصلا کسی که اختلال داره خودش قبول نمیکنه اختلال داره همین که تو میگی اختلال خ ...

شاید فقط نیازهاش رو میخواسته برآورده کنه فکر میکنه خودشیفتگی بوده

گاها این چیزا باهم اشتباه گرفته میشن

نه درمان ندارن با این درمان ها فقط یه کوچولو کنترل میشن

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

اختلالات شخصیت درمان‌پذیرند، اما درمان آن‌ها ممکن است چالش‌برانگیزتر از سایر مشکلات روانی باشد. درمان برای اختلالات شخصیت معمولاً شامل روان‌درمانی (به ویژه درمان شناختی-رفتاری یا درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد) است. در برخی موارد، درمان دارویی هم ممکن است به کاهش علائم کمک کند، اما هدف اصلی درمان، کمک به فرد برای تغییر الگوهای فکری و رفتاری ناسالم است که بر روابط و عملکرد روزمره او تأثیر می‌گذارند. درمان ممکن است زمان‌بر باشد و به تعهد فرد نیاز دارد، ولی بسیاری از افراد با دریافت کمک و پیگیری درمانی قادر به بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی خود می‌شوند.

زندگی همینه باید با وجود این اختلال ها کنار هم رشد کنیدمن خیلی روی خودم کار کردم اختلال هام از بین ب ...

خب چرا شد نامزد سابق نگو بخاطر همین اختلال جدا شدید؟ شما خودت چه اختلال داری؟ 

ببین الان با کیس ام خب اون مشاور براش خیلی مهمه و تو زندگی اش مشاور رفتن خیلی قبول داره 

از این نظر جای امید دارم. اما بازهم رفتارهای اختلال خودشیفته توش مشهوده کاملا 

من از این دارم میسوزم که من کلا با افراد اخت نمیشدم و تاحالا آشنایی خواستگار به جلسه دوم نمی‌کشید چون دلم رو میزد اما این تنها موردی بود احساس کردم باهاش حرف دارم که بزنم و دلیلی نمیبینم جلسه اول بگم نه 

اما حالا فهمیدم اونم شخصیت خودشیفته داره و من باید همون تجربه های تو خونمون یعنی نادیده گرفته شدن و اینها رو تجربه کنم 

فکر میکنم به این خاطر رد کردن طرفم اشتباهه چون من در کل جذب آدم ها خودشیفته میشم و نفر بعدی هم همین اختلال داره 

خب چرا شد نامزد سابق نگو بخاطر همین اختلال جدا شدید؟ شما خودت چه اختلال داری؟ ببین الان با کیس ام خب ...

مسائل خانوادگی بود

مسائل فرهنگی میشه گفت

داشتم مال من خیلی شدید بود

افسردگی و اضطراب به کنار

اضطراب اجتماعی 

وابسته 

طرحواره اطاعت

طرحواره ایثارگری

طرحواره شرم و نقص

اختلال شخصیت اجتنابی

اختلال شخصیت وسواس 

طرحواره تایید طلبی

از ۱۵ سالگیم تا الان درگیر درست کردن خودم بودم

خدا رو شکر به یه حد معمول رسیدم

ببین این چیزایی که نام بردم مثل واقعیت درمانی 

شناخت درمانی

بازوالدگری

افزایش هوش هیجانی

خودشفقت ورزی

شناخت سایه ها 

خودآگاهی و یادگیری مهارت کوجینگ

انجامشون بدی بهت کمک میکنه

البته اگر میتونی روانکاو بری کارت رو راحت تر میکنه

وگرنه مثل من باید همه چیو امتحان کنی