2777
2789

امشب بالاخره کتاب عشق ویرانگر رو تموم اش کردم 

در مورد اختلال شخصیت ها صحبت میکنه 

من این کتاب خوندم خب اینجور که همه آدم ها دچار اختلال شخصیت هستند و نمیشه باهاشون ازدواج کرد 

منم حس میکنم یکی دو مورد از ویژگی های هر اختلال شخصیت رو دارم ولی بیشتری روی، مرزی-خودشیفته-وابسته بود شخصیت ام 

خداوکیلی اینجور آدم بخاد نگاه کنه که نود درصد ایرانی ها علی الخصوص مردها اختلال شخصیت خودشیفته رو دارند 😐😐😐

هووووف با آقایی تو آشنایی هستم حس میکنم خیلی به شخصیت خودشیفته نزدیکه و دلیلی که من جذبش شدم هم کتاب بهم گفت که چون خودم اینجورم یا والدم اینجوره 

کتاب واقعا تو ذوق ام زد ای بابا 

حالا واقعا کسی بوده این کتاب رو بخونه و بگه کیس ازدواج ام یا شوهرم تو هیچ کدوم دسته از این اختلال ها جای نداره؟؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا نویسنده برای همه اش گفته بهتره رابطه رو تموم کنید اینجوری که دیگه بقا نابود میشه 😕

باید کسیو پیدا کنی، که اختلال روانیش شبیه خودت باش

تمام

😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

عزیزم کسی که یکی دو مورد از ویژگی های اختلال شخصبت رو داشته باشه نمیتونی بهش برچسب بزنی بلکه باید بگی مثلا خلقش خلق افسرذه هست نه اینکه اختلال افسردگی داره 

اصلا با کسایی که اختلال دارن زندگی کردن خیلی مشکله 

نه ببین اختلال روانی با اختلال شخصیت متفاوته 

اختلال روانی متل افسردگی یا دو قطبی هست که اتفاقا اینها به بهبود اش خیلی نگاه متبتی هست 

اما اختلال شخصیت رو امیدی به بهبود ندارند و چیزیه که از بچگی تو وجود فرد نهادینه شده 

و اینجور که من خوندم حضور با هر کدوم از این اختلال شخصیت ها آسیب زاست و فاجعه باره. 

کلاس چی من خودم متوجه شدم اختلال شخصیت خودشیفته دارم و چقدر مثال‌ها که می‌گفت من بودم و مادرم و خواهرم حتی و احساس تاسف میکنم واقعا 

بنظرم هممون حدقل یدونه رو داریمکتابش قشنگه؟

قشنگ از این نظر که خیلی ملموس و با مثال و کامل اختلال ها رو بررسی میکنه و معرفی میکنه از این نظر قشنگه 

اما از این نظر که دیدت باز میکنه و خودت و حتی اطرافیانت رو متوجه میشی جزو کدوم هستن آدم ناامید میشه

زندگی همینه باید با وجود این اختلال ها کنار هم رشد کنید

من خیلی روی خودم کار کردم اختلال هام از بین برن

ولی نامزدم اختلال شخصیت وابسته داشت اما با این وجود کنترلش میکرد

مسئله اختلال داشتن نیست مسئله واکنشی که به اختلال داریه

من دنبال درمان بودم

نامزد سابقم مدیریت میکرد

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...