2777
2789
عنوان

کسی و که عاشقش بودی و با ینفر دیگه دیدی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 48 پست
پسره هم دوست داشت یا ی طرفه بود بعد میدونست تو دوستش داشتی

نه 

ببین از اول دورش پر دختر بود 

ازون سلیطه ها 

منم با وجود اینکه عاشقش بودم بروز نمیدادم نگاش نمیکردم 

چون میدونستم نمیتونم باهاش باشم

میدونستم اون دخترا نمی‌ذارن

ترمای پیش درحد سرگرمی بود

الان رابطش با یکیشون خیلی جدی شده

قراره برای همیشه هم بره 

امیدم ب این بود ک بمونه یکم آدم بشه شاید باهاش حرف زدم 

ترمای بعد 

اونم ک داره میره از کلاس برای همیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب عشق اعتقاد ندارم خب سر همین نمیتونم بگم یادت می‌ره نمیره و اینا ولی برا اینکه کمتر بری تو فکر برو ...

فرقی نداره 

تو شلوغ ترین لحظه های زندگیم 

بدترینش یا بهترینش

همیشه اون گوشه فکرم بود 

حسرتش غمش

نه ببین از اول دورش پر دختر بود ازون سلیطه ها منم با وجود اینکه عاشقش بودم بروز نمیدادم نگاش نمیکردم ...

خب عزیزم همون بهتر قسمت تو نشده وگرنه هر روز باید میشستی حرص میخوردی سر دخترا ک باهاش حرف می‌زنند خدا بهت ی قشنگترش نصبیت میکنه مثل من خیلی غصه خوردم گریه کردم براش ولی خدا یکی رو برام فرستاد ک همه چی تموم هست و ی ثانیه هم ب اون عوضی فک نمی‌کنم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خب عزیزم همون بهتر قسمت تو نشده وگرنه هر روز باید میشستی حرص میخوردی سر دخترا ک باهاش حرف می‌زنند خد ...

شاید بهترش بیاد 

ولی من دیگه هیچوقت اینجوری عاشق نمیشم ک عاشق اون بودم

خودمو میشناسم

میدونم هیچوقت اینجوری قرار نیس دلبسته شم

این حجم از علاقه دریغ از یه کلام حرف باورت میشه؟

یارو دوست دختر داره ؟ حجی تو چ ب فاکی ای گیر افتادی💔

اره دیگه نمیبینی میگم تو کلاس صدای خنده هاشونو می‌شنوم

حتی یبار شب بو. تو دانشگاه دیدم دوتایی می‌خندن میرن بیرون قرار داشتن

چرا ولی وقتی فهمیدم لیاقتم رو نداره مجبور شدم بپذیرم

سه ماه درگیر بودم تا اینکه بعدش با عشق اصلی زندگیم اشنا شدم

البته الان از اون هم جدا افتادم اما حداقل میدونم پسر خوبیه و لایق منه و لایق این هست که به پاش و منتظرش بمونم نه یه بدردنخور مثل اون اولی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔