2777
2789
چیشد که متوجه شدین به رحمت خدا رفتند

من که اون موقع نبودم .

میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت کوچیک تر بود و همه از هم خبر داشتن 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون با حضرت زهرا محشور بشه. عذر میخام سرطان بدخیم داشتن؟ اگه ناراحت میشین ج ...

دیه ۱۴ سال گذشته... بله سرطان ریه بدخیم بود ولی به سرش متاستاز کرده بود نمیدونستیم سرش رو که عمل کردیم ریه عود کرد. بعد دو ماه فوت کرد.... دیگه جای سالمی تو بدنش نداشت

من که اون موقع نبودم .میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت ...

اها 

این اتفاق کی رخ داده 

روحش شاد باشه ان شاالله

ممکنه که خانوادش خواستند که قطع دسترسی کنن

خودتو دوس داشته باش❤️

همون که دخترشون الان عضو نی نی سایتن؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
چ گیری به اون بدبخت داداین شماها، یارو استخون هاش پوسید ولی همچنان دارین تنشو تو گور میلرزونید

نگو این حرفو. همینکه یک نفر انقد خوب بوده ک غریبه ها یادش میکنن خیللللللیه واقعا خوش ب سعادتش

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

من که اون موقع نبودم .میگفتن همسرش یا دوستش گفته . عکس سنگ قبر و مشخصات هم گذاشته بود . اونموقع سایت ...

دوستاش گفتن و سایت خودش تسلیت گفت

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

وااااقعاااا داری کاربریشو؟

نمیدونم دقیق ایدیش رو ولی hasti داره توش

پزشکی تهرانی ایرانی جایی هم قبول شده 

داری کاربری دخترشو

زیاد فعالیتی نداره من سال ۱۴۰۰ اینا دیدم دخترشو اینجا بعدش ندیدم زیاد